Dagens PS

Steve Jobs dotter hånar nya Iphone i meme

Eve Jobs, Steve Jobs dotter, hånar den senaste modellen av Apples Iphone och menar att den inte skiljer sig från föregående modell
Eve Jobs, Steve Jobs dotter, hånar den senaste modellen av Apples Iphone och menar att den inte skiljer sig från föregående modell. (Foto: TT)
Annika Hjerpe
Annika Hjerpe
Uppdaterad: 09 sep. 2022Publicerad: 09 sep. 2022

Steve Jobs dotter, Eve Jobs, hånar Apples Iphone 14 i en meme som antyder att den nya modellen inte skiljer sig från modellen innan.

ANNONS
ANNONS

På onsdag släppte Apple detaljer om den nya Iphone 14 -serien och samma dag gjorde Steve Jobs yngsta barn, dottern Eve Jobs, 24, ett skämtsamt inlägg på Instagram, det skriver Business Insider.

“Jag uppgraderar från iPhone 13 till iPhone 14 efter Apples tillkännagivande idag”, står det i inlägget och bilden visar en man som håller upp en skjorta som är identisk med den han har på sig.

Kritiker menar att Apple tappar sin innovationsförmåga

I en biografi om Steve Jobs beskrev Walter Isaacson Eve Jobs som rolig och viljestark och han skrev att Steve Jobs sagt att han en dag kunde tänka sig att hon skulle leda Apple eller bli USA:s president.

Kritiker har sagt att Apple tappat en del av sin innovativa förmåga sedan Steve Jobs slutade 2011 och Tim Cook tog över som vd och Eve Jobs populära meme är träffande.

Fokuserar på ekonomi och på att mjölka kunder

“Apple tappade förmågan att ta fram produkter som kan revolutionera marknaden,” sade den tekniska industrianalytiker Rob Enderle från Enderle Group på 10-årsdagen av Steve Jobs död, enligt Insider.

Han tillade att Apple blev ett ekonomifokuserat företag som var väldigt bra på att mjölka sina trogna användare.

ANNONS

Iphone 14-serien inkluderar fyra modeller och ser på utsidan ungefär likadan ut som den tidigare modellen, men den har flera nya mjukvarufunktioner, bland annat ett snabbare internt chip och bättre kameror.

Intresserad av ekonomi, samhällsbyggnad och teknik? Så här enkelt får du vår kostnadsfria nyhetstjänst.

Läs mer: Apple: Dynamiskt fönster störst nyhet Iphone 14 Pro

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Annika Hjerpe
Annika Hjerpe

Reporter på Dagens PS med fokus på bland annat Life Science, hälsa och hållbarhet.

Annika Hjerpe
Annika Hjerpe

Reporter på Dagens PS med fokus på bland annat Life Science, hälsa och hållbarhet.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS