Region Värmland tecknar ramavtal om IT-konsulttjänster med Rejlers. Det nya avtalet träder i kraft den 1 april och löper i fyra år.

ANNONS

I Region Värmlands upphandling för ramavtal inom IT och kommunikation tog Rejlers en förstaplacering inom områdena systemutveckling, projektledning, testledning och kravanalys. Rejlers har nu tecknat ramavtal med regionen inom IT och kommunikation.

Från och med den 1 april i år och fyra år framåt ska Rejlers stötta Region Värmland med kompetensförsörjning och förstärkning inom IT.

”Vi är mycket glada över det förnyade förtroendet. Nu breddar vi vårt samarbete och ser fram emot att fortsätta framtidssäkra Region Värmlands verksamhet genom vår spetskompetens inom IT och kommunikation”, säger Niklas Siljeblad, Divisionschef Communication & Security på Rejlers, i ett pressmeddelande.

Med visionen ”Livskvalitet i världsklass” har Region Värmland ambitionen att bidra till en hållbar samhällsutveckling. För länets framtida konkurrenskraft och kapacitet att möta samhällsutmaningar är det viktigt med förmåga till förnyelse och innovation. Rejlers har stor erfarenhet och vägleder kunder i arbetet med att utveckla effektiva och hållbara lösningar inom det digitala området.

Intresserad av samhällsbyggnad och teknik? Så här enkelt får du vår kostnadsfria nyhetstjänst.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Rejlers dokumenterar högspänningsanläggningar i Norge [Dagens PS]