Dagens PS

Drönarjätten DJI höjer priset – skyller på Trump

Drönarjätten DJI chockhöjer sina priser i USA med omkring 13 procent. Arkivbilder. (Foto: TT)
Joel Durén
Joel Durén
Uppdaterad: 15 nov. 2021Publicerad: 04 sep. 2019

Dagens techbrief handlar om GoCycles senaste e-cykel för pendlare, NFL:s samarbete med TikTok samt chockhöjda drönarpriser i USA.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Apples nya streamingtjänst tappar en serie

Den planerade serien “Bastards” har enligt uppgifter till The Hollywood Reporter ställts in. Detta efter att Apple och regissörerna haft olika åsikter om seriens ton och teman.

Här är GoCycles senaste e-cykel

“Kanske den bästa pendlarcykeln någonsin”, skriver The Verge om GoCycle GXi. Cykeln väger 17,5 kilo, och kan fällas ihop automatisk på 10 sekunder. Maxhastigheten är 25 km/h, och räckvidden ligger på mellan 40 och 45km. Priset landar på 4.199 euro, omkring 42.000 kronor, när GoCycle GXi dyker upp i butiker i början av nästa år.

(Foto: GoCycle)

 

Android 10 officiellt ute för nedladdning

ANNONS

Den senaste versionen av Googles smartphone-operativsystem är nu ute för nedladdning för användare med Googles egna Pixel-telefoner, rapporterar The Verge. Android 10 bryter trenden med dessert- och godisnamn för varje ny version av operativsystemet.

NFL ingår samarbete med videoappen TikTok

Precis lagom till starten av den amerikanska fotbollssäsongen har ligan ingått ett nytt samarbete med den populära videoplattformen TikTok, rapporterar TechCrunch. Samarbetet innebär att NFL startar ett officiellt konto på TikTok, och flera tävlingar kommer att hållas för fotbollsfans på plattformen.

Drönarjätten DJI höjer priserna – skyller på Trump

Kinesiska teknikjätten DJI, som tillverkar några av världens mest populära drönare, har höjt sina priser i USA med omkring 13 procent, skriver The Verge. Bolaget skyller prishöjningen på Donald Trumps tullar mot Kina.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS