Har du fem minuter över? Svara på våra frågor och bli vår första PS-Företagare. Om du vågar…

ANNONS

DagensPS.se är en av Internetssveriges yngsta ekonominyhetssajter. Trots det har vår sammanfattande nyhetsbevakning sprungit förbi flera av de mest ansedda affärstidningarna i landet och blivit en självklarhet för hundratusentals läsare varje månad.

Gör undersökningen – bli månadens företagare!

 

Dagens PS månatliga läsare har nära fördubblats till över 350.000 unika besökare. (Foto: Freepik)
Dagens PS månatliga läsare har nära fördubblats till över 350.000 unika besökare. (Foto: Freepik)

När vi nu ska göra bokslut för räkenskapsåret 2017 kan vi konstatera att vi fortsatt växa i rasande takt. Redan 2016 ökade ni läsare med över 67 procent och på ett års tid har nu siffran nära fördubblats ännu en gång – till 350.000 månatliga besökare.

För att detta skulle bli möjligt var vi tvungna att vara brutalt ärliga mot oss själva, men också mot er läsare. Ut med det som inte fungerat, förädla det som ni älskat och in med nya funktioner och redaktionella satsningar som är intressanta för just dig.

Sedan löftet för snart två år sedan – våra hedersord om ett nytt Dagens PS – har vi lanserat en fräsch webbsajt med nytt utseende, en helt ny och unik nyhetsupplevelse i mobilen samt nya temabrev och journalistiska inriktningar.

Men det räcker inte.

Hjälp oss bli bättre

Nu är det dags för nästa kliv mot morgondagens nyhetstjänst.  Och vi behöver din hjälp. Har du fem minuter över vill vi gärna ha dina åsikter om Dagens PS och dina medievanor. Dina svar är självklart konfidentiella och används för att utveckla vår redaktionella bevakning och kvalitet.

Som tack för ditt engagemang blir du en PS-Ambassadör och får 40 procent rabatt på ditt första köp hos ”entreprenörsskräddarna” på Tailor Store.

Under 2018 lanserar vi också PS Företagare där vi varje månad promotar en entreprenör, chef, ledare eller en annan inspirerande människa som åstadkommit faktisk förändring i någon form.
Gör vår läsarundersökning om du vill bli en av de 12 personer som varje år som kommer att presenteras för våra över 350.000 läsare. Det enda du behöver göra är att ange varför du följer Dagens PS varje dag för att hålla dig uppdaterad om affärsnyheter. Vår redaktion kommer enhälligt besluta vem som får den vinnande platsen. En promotion värd över 70.000 kr.

ANNONS
ANNONS

Information om hur du får din unika rabatt och hur du anmäler dig till PS Företagare hittar du i slutet av undersökningen. Klicka här för att börja – eller på knappen nedan.

Gör undersökningen – bli månadens företagare!

Tack!

John Uggla
Chefredaktör, Dagens PS