Dagens PS

Välkommen till nya Dagens PS

Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 12 aug. 2016Publicerad: 12 aug. 2016

NYA TIDER
Det händer saker på Dagens PS och som läsare kommer du att märka en rad förändringar närmaste tiden. Tidningen tar nu klivet in i ytterligare en ny dimension av den ständigt teknikomvälvande nyhetsvärlden. Med en fräsch layout och mer lättnavigerad sajt, mobilanpassad i alla enheter.  

GRATIS ÄR BÄST
Dagens PS växer så det knakar och är i dag trafikmässigt större än på väldigt länge. Ambitionen är att växa ännu mer – givetvis med dig som läsare i fokus. Observera att du alltså även i fortsättningen får våra nyheter gratis levererad direkt till din inkorg – varje dag, hela veckan – med vår nya design.
 
SÅ TÄNKER VI
På Dagens PS står vi på din sida, kära läsare, och därför ser vi till att vår produkt hänger med i svängarna. Det är tack vare dig och våra andra 200 000 läsare som vi tillsammans har möjlighet att göra den här stora förändringen.
 
SNABBARE, ENKLARE, BÄTTRE
Vi vill göra det enkelt för dig som följer oss att interagera och kommentera – och därmed även debattera – brännheta ämnen via sociala medier. Vi ser över samtliga menyer, effektiviserar och förbättrar. Funktionsknapparna under varje artikel gör det exempelvis smidigt att dela och sprida våra bulletiner till vänner och bekanta. På sikt kommer massor av andra nyheter och spännande aktiviteter på sidan. Håll utkik!

NÖJET PÅ VÅR SIDA
Redaktionellt bibehåller vi vårt unika koncept med att referera och rapportera såväl nationell som internationell press. Men vi skruvar dessutom upp tempot på vad som händer på start up-scenen med både längre intervjuer och rutinmässig nyhetsbevakning inom entreprenörskap. Dagens PS har en nyhetsmix för alla, ung som gammal, men med en medveten affärsinriktning och en vänligt sinnad, uppkäftig attityd i sättet att skriva artiklar och sätta rubriker.
Vi tycker att det ska vara kul och utvecklande att följa oss, som producerar och paketerar det bästa av det mesta på nyhetsfronten.

Det är med ödmjuk stolthet som vi gör den här resan tillsammans med er, bästa läsare.
Än en gång: Hjärtligt välkommen till nya Dagens PS!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS