Vill du fånga uppmärksamheten hos Sveriges kanske mest inflytelserika – men mest upptagna – publik? På Dagens PS når ni chefer, företagare, intra- och entreprenörer i svenskt näringsliv som levererar några av branschens högsta KPI:er i form av klickfrekvens och konvertering.

Dagens PS är en nyhetssajt med fokus på ekonomi och näringsliv. Våra läsare uppskattar kortfattade sammanfattningar av det dagliga nyhetsflödet. Vår redaktion sammanfattar, analyserar, refererar och kommenterar med fingertoppskänsla dagens enorma nyhetsbrus.

Därefter paketerar vi materialet snyggt och skickar en nyhetsbrief två gånger per dag till våra ca 90.000 prenumeranter. För många är vi en färgklick i en annars ganska mellangrå affärspress, vilket visar att vår vision att ”sätta färg på svenskt näringsliv” verkligen håller.

Dagens PS startade redan 2004 med ett på den tiden ett unikt koncept. Något som många nyhetssajter i dag har kopierat. Trots det fortsätter Dagens PS att växa och är nu trafikmässigt större än någonsin. Varje vecka konsumerar våra läsare över 550.000 lästa artiklar. Det gör Dagens PS till Sveriges 5:e största nyhetssajt inom ekonomi och näringsliv.

Hälften vd:ar eller bolagsägare

När våra läsare beskriver sin arbetsroll så ser det ut så här:

64% beslutsfattare

Kortfattat så har 64% av Dagens PS läsare en chefsbefattning och/eller eget resultat- och personalansvar, mot ca 42% av snittsvensken.

Nyfikna och digitala

Våra läsare kan beskrivas som ”nyfikna påverkare”, trendmedvetna som gillar att vara uppdaterande om det senaste oavsett om det är smarta placeringstips, kryptovalutor, digitalisering eller IoT (Internet of things) Du hittar våra läsare i mängder av branscher, men kanske framför allt där det sker förändringar, för ofta så har våra nyfikna läsare ett och annat att säga till om.

Yrkesmässig påverkan ledningsgruppen

När våra läsare själva beskriver sin yrkesmässiga påverkan (på en skala 1-10) i ledningsgruppen så här:

Summerat så har Dagens PS läsare en mycket stark position inom:

• Ledningsgrupper

• Affärsutveckling

• Marknadsföring

• Försäljning

• Företagsekonomi

ANNONS
ANNONS

• Inköp

Personliga intressen

När våra läsare beskriver vad de som privatperson är mest intresserade av så lockas våra läsare mest av:

• Resor

• Upplevelser

• Mat & Restauranger

• Bilar & Motor

• Design

• Hälsa & Träning

En köpstark demografi

Könsfördelningen är 40% kvinnor och 60% män. Medelåldern är 49 år.
Medelinkomsten är strax över 600 000 kr och som grafen beskriver nedan så äger 85,5% sitt boende.

Annons & kommunikation

Vill du nå vår nyfikna och engagerade målgrupp har vi fler olika typer av lösningar. Allt från traditionella bannerannonser, sponsrade artiklar till möjligheterna att skicka ett noga utvalt email erbjudande direkt till våra prenumeranter. Klicka här för våra olika möjligheter.

Vid övriga frågor kontakta oss på:

Dagens PS
c/o Contentlab by Differ AB
Regeringsgatan 67
111 56 Stockholm

Telefon: 08 – 519 510 00

Vid annonsfrågor maila:
[email protected]