Dagens PS

Läsarrekord bakom PS-krasch – nu är felet åtgärdat

Trafikrekord är inte lika enkelt att planera som serveruppdateringar.
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 03 dec. 2021Publicerad: 29 okt. 2021

Dagens PS är nu så poppis att tekniken temporärt inte hängde med i svängarna. Kombination hårt läsartryck och en serveruppdatering är förklaringen till nattens och morgonens sajthaveri.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vi ber å det ödmjukaste om ursäkt för de problem som sajtkrånglet orsakat dig som läsare av Dagens PS.

Vi förstår frustrationen över att inte komma in på den där artikeln som verkar så intressant, och vi har under lång tid med hjälp av er lyckats utkristallisera vad som intresserar er, kära läsare.

Dess värre har den enorma tillväxt som vi haft de senaste månaderna orsakat sådant tryck på sajten att tekniken nu under några timmar krackelerade.

Nya läsarrekord varje vecka

Känslan är samtidigt lite tudelad. Läsarrekorden har nämligen avlöst varandra på senare tid. Dagens PS har i dag nästan en halv miljon unika besökare och närmare två miljoner lästa artiklar i veckan.

Sådana siffror har vi aldrig varit i närheten av tidigare och det är alltså er läsare vi har att tacka för den fantastiskt starka utvecklingen.

Det kan låta klyschigt men det är inte längre någon överdrift att påstå att Dagens PS växer så det sprakar.

Och för att möta det här trycket som det skapar på hemsidan utvecklar vi ständigt tekniken. Det som olyckligtvis hände nu var att det skedde en sedan tidigare planerad serveruppdatering under natten och morgonen vilket fick sajten att gå ner.

ANNONS

Vi beklagar än en gång problemet som det ställde till för dig som läsare. Men felet är alltså åtgärdat och vi förbereder oss nu för nya läsarrekord.

Redaktionen Dagens PS

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS