Dagens PS växer så det knakar och vi söker nu ytterligare webbredaktörer och skribenter.

ANNONS

Med drygt 90.000 prenumeranter och drygt 400.000 lästa artiklar varje vecka är Dagens PS en viktig nyhetskälla för många nyfikna chefer och ledare i näringslivet.

Drygt två tredjedelar av våra läsare har en chefsbefattning och/eller eget resultat- och personalansvar. De kan beskrivas som ”nyfikna påverkare”, trendmedvetna som gillar att vara uppdaterande kring det senaste – oavsett om det gäller branschnyheter, smarta placeringstips, börsen, digitalisering eller AI. Du hittar dem i flera sektorer, men kanske framför allt där det sker förändringar. För oftast har våra nyfikna läsare ett och annat att säga till om.

Som redaktör på Dagens PS sammanfattar, analyserar, refererar och kommenterar du det massiva nyhetsbruset med både fingertoppskänsla och en näsa för nyheter. Dessutom blir du del av Sveriges kanske ledande redaktion för datadriven journalistik. Arbetet utgår från våra fräscha lokaler på Regeringsgatan 67 i centrala Stockholm och du kommer arbeta i ett team under vår chefredaktör.

Vi söker dig som tror på datadriven journalistik och som vill ta position i den nya medievärlden.

ANNONS
ANNONS

Ansökan och CV skickas till Mikael Gullström, [email protected]