Eric Moretti, CRM- och e-commerce manager på klassiska auktionshuset Bukowskis och daglig läsare av Dagens PS, ropar av glädje när redaktionen kommer med nyheten.

ANNONS

”Är det sant? Jag vinner ju aldrig någonting.”

Vi når honom mitt i lunchruschen i centrala Stockholm. Eric Moretti, 45, är på väg med kollegorna för att köpa mat när telefonen ringer och han får veta att han vunnit en resa.

I bakgrunden hörs skratt och ryggdunkningar från medarbetarna.

”Jag är verkligen jätteglad. Nu när sommaren går mot sitt slut har ju tankarna börjat vandra mot någon höstresa, så det är jättevälkommet.”

För den som inte hängt med har Dagens PS under sommarmånaderna arrangerat en tävling där du som läsare haft chansen att vinna en resa – till förslagsvis Zanzibar – värd 20.000 kronor.

ANNONS
ANNONS

För att kunna vinna var man tvungen att svara rätt på en rad frågor om Zanzibar. Det gjorde Eric Moretti.

Var ska du resa för pengarna?
”Det ni lockade med är en plats jag länge velat besöka, det är ett paradis och drömresmål.”

Eric berättar att han till vardags arbetar som CRM- och e-commerce manager på klassiska auktionshuset Bukowskis i Stockholm som i sina snart 150 år stått för några av de absolut största miljonnoteringarna på marknaden.

”Vi är en anrik inrättning som har traditionella slagauktioner men i dag har vi också kvalitetsauktioner online. De äger rum året runt och förfarandet är mer likt e-handeln”, säger han och förklarar att man framför allt är stora inom exempelvis konst och design av kända formgivare.

Eric Moretti är en av nära 100.000 affärsintresserade och beslutsfattare inom näringslivet som följer Dagens PS varje dag – både via webb, mobil och nyhetsbrev.

ANNONS
ANNONS

Och det tänker han fortsätta med.

”Jag vill hela tiden följa med i vad som händer. Jag tycker att Dagens PS är en väldigt bra mix av affärsnyheter och i ett trevligt och bra format. Bra skrivet och snabbt att ta till sig. Jag gillar det.”

Namn: Eric Moretti
Ålder: 45 år
Yrke: CRM- och e-commerce manager, Bukowski
Familj: Två barn och sambo
Gör på fritiden: ”Ibland blir det svårt med två barn men jag tränar thaiboxning för att hålla mig i form. Det ger både styrka, smidighet och kondition.”