Froggy Boy fixar allt ifrån quiz och coverband till karaoke. De vill sprida musik i precis den form som kunden önskar. ” Jag har 36 års rutin”, säger Caermith Ekström.

ANNONS

Berätta om Froggy boy och vad som gör er speciellt?

”Det speciella med mig som dj är 36 års rutin, startade 1984. Det är flexibelt att kombinera både dj, karaoke, quiz, ljudtekniker och coverband, enligt kundens önskemål. Det speciella med Poptimisterna Partyband är ”Full fart från start” med den värmländska glimten i ögat”, säger Caermith Ekström på Froggy Boy.

Hur har ni drabbats av corona?

”Corona har slagit undan fötterna på verksamheten totalt. Avbokningar på alla företagsevent, konserter, ljudjobb, afterski, Barncancergalan osv.
Har tappat ca 200 000kr i intäkter inom en 30 dagars period framåt. Dessvärre tror de flesta i branschen att detta kommer fortgå till tidigast i sommar”.

Hur har ni märkt av att näringslivet försöker hjälpa varandra
under coronakrisen?

”Många butiker erbjuder hemkörning och öppnar tidigare enbart för dom i riskgrupp. Ert erbjudande om annonsering är mycket positivt. Vet också att en del musiker har börjat samla för en krispott för dom kollegor som inte klarar ekonomin framöver”.

Läs mer om Froggy Boy,

ANNONS
ANNONS

PS Supporten
Under coronakrisen är extremt många företag hårt drabbade, speciellt Sveriges småföretagare. PS Supporten är Dagens PS stöd för att med annonsering och artiklar om dessa bolag stödja svenskt företagande. Givetvis helt kostnadsfritt. För tillsammans hjälper vi varandra.

Vill du också få en artikel eller annons om ditt bolag som stöd under krisen – maila till [email protected] och skriv några ord om ditt bolag och de utmaningar du möter nu.