Säkerhetsbranschen växer snabbt som en följd av det ökade hotet mot Sveriges säkerhet. Samtidigt skapar den snabba tekniska utvecklingen nya möjligheter och krav för säkerhetsbolag.

Det finns ett bolag som rider på den här trenden med god tillväxt och förmågan att kombinera traditionell fysisk säkerhet med det senast inom digital teknik, nämligen börsnoterade TCECUR.

”Med tanke på världsläget, är en investering i TCECUR, något som ligger i tiden apropå de orosmoment vi har både utrikes och inrikes” säger Klas Zetterman, vd på TCECUR när han presenterade på Dagens PS Small Cap Invest.

Se Klas Zettermans presentation här:

Investerarträff TCECUR. (Foto: Dagens PS)

 

Han syftar bland annat på Ukrainakriget och ökad gängkriminalitet.

Marknad i strukturell medvind

TCECUR är en teknikorienterad koncern inom säkerhet med lång historik och erfarenhet av leveranser till stora företag och den offentliga sektorn, vilket bidrar till en stabil tillväxt.

Den ökande efterfrågan på högre säkerhet i samhället, för myndigheter, företag och individer, gör att marknaden befinner sig i stark tillväxt genom nyinstallationer och att gamla system ersätts med nya.

Generellt väntas säkerhetsbranschen växa årligen med 8 – 10 procent. Den delen av branschen som har högre teknikinnehåll väntas ha en snabbare tillväxt, som ligger på 15 – 20 procent.

Investera i TCECUR på Avanza och Nordnet

Investera via Avanza

Investera via Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

 

Läs mer om bolaget här.

Ledande varumärken som kunder

TCECURs målsättning är att bli Sveriges ledande säkerhetskoncern, genom att bli bäst på det de gör. Bolaget har fått förtroende från några av Sveriges ledande varumärken, bland annat ICA, H&M, E.ON, Vattenfall och många av landets kommuner. Till det kan läggas flera av världens starkaste och snabbt växande internationella varumärken.

”Våra kunder vill gärna se oss i andra delar av världen” säger bolagets vd och när det kommer till nya kunder utomlands, hoppas Klas att få se tillskott från den europeiska, asiatiska och amerikanska marknaden. Vi ser en ljus framtid för vår koncern” säger Klas.

Stabila kassaflöden

En investering i TCECUR innebär en investering i säkerhetsteknik på en snabbt växande och konjunkturstabil marknaden.

TCECUR är ett bolag med lång historik och erfarenheter av leveranser till stora koncerner. De har en stor andel återkommande intäkter vilket skapar mer stabila kassaflöden.

Investera i TCECUR på Avanza och Nordnet

Investera via Avanza

Investera via Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

 

Vill du veta mer om TCECUR? Bolagets hemsida hittar du här [TCECUR]

Vill du hitta fler spännande investeringar? Spana in PS Small Cap. 

ANNONS
ANNONS