Dagens PS
Detta är en sponsrad artikel

Dröm dig bort till natursköna Strandvillan 

LISABO soffbord 70x70 cm 1036:- exklusive moms. LISABO soffbord 118x50 1036:- exklusive moms. BACKSÄLEN 3-sitssoffa 3596:- exklusive moms.
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 01 dec. 2023Publicerad: 01 dec. 2023

Familjeföretaget på Orust ville ta fram en inredningslösning för sin strandvilla. Visionen var att spegla den natursköna omgivningen och närheten till havet. 

Mest läst i kategorin

Cecilia Wiklund, företagsinredare på IKEA.

Orustbaserade familjeföretaget Allmags Förvaltning vände sig till IKEA för att ta fram en inredningslösning till deras hus ”Strandvillan.” Huset är till för uthyrning både veckovis och under längre perioder. 

Bolaget efterfrågade en funktionell och stilfull inredning med naturen i centrum. 

Efterfrågade tåliga material 

”Syftet var att förbättra och skapa möjligheter till uthyrning. Både estetiskt och funktionellt,” berättar företagsinredaren Cecilia Wiklund

Till kontakt och mötesbokning

”Kunden ville ha en stil som speglade de natursköna omgivningarna och närheten till havet. Då huset är för uthyrning behövdes en enkel, funktionell och flexibel möblering med tåliga material och smarta förvaringslösningar. Detta för att skapa en så bra och smidig vistelse som möjligt”, säger Cecilia. 

MELLTORP bord 476:- exklusive moms.
NILSOVE karmstol 1036:- exklusive moms.
SNIDAD korg 320:- exklusive moms.

Med fräscha pastelltoner, eleganta rottingmöbler och tåliga trädetaljer skapade Cecilia harmoni och balans i inredningen. Färgpaletten som är genomgående skapar lugn och låter naturen lysa igenom. 

”Cecilia kom ut till Strandvillan, lyssnade på våra önskemål och sedan tog hon fram ett förslag. Hon förstod snabbt vår tanke och vision om att bevara husets karaktär och stil med rätt inredning”, säger Anette Tidlund på Allmags Förvaltning. 

MELLTORP bord 476:- exklusive moms.
IKEA 365+ tallrik 24:-/st exklusive moms.
NILSOVE karmstol 1036:- exklusive moms.

Kvalitet, funktion och mycket för pengarna 

När det kommer till inredning är kvalitet och funktion viktigt. Ett slitstarkt bord i kombination med material av rotting och fältspatsporslin blir inredningen tålig, praktisk och vacker. 

”Möblerna från IKEA ger smart och pålitlig funktion, bra stil och man får mycket för pengarna”, säger Björn Peterson på Allmags Förvaltning. 

LOHALS matta 280:- exklusive moms.

Hallen har en platsbyggd lösning som inte bara är snygg utan även praktisk och smart. Den platsbyggda lösningen förvandlar det lilla utrymmet till en ljus och välkomnande entré. 

GLADSTAD klädd sängstomme med 2 sänglådor 3196:- exklusive moms.
ÄNGSLILJA påslakanset 320:- exklusive moms.
VÅRELD överkast 480:- exklusive.

Former som skapar dynamik

Sovrummet har samma lugna färgskala och kvalitativa känsla som resten av villan. Textilerna och materialvalen mjukar upp, bidrar till en lyxig känsla och en lugn atmosfär. 

TÄRNABY bordslampa 240:- exklusive moms.
EKET skåp 156:- exklusive moms.
STOENSE matta 1196:- exklusive moms.

På sovloftet har företagsinredaren Cecilia kombinerat både kvadratiska och cirkulära former för att skapa en dynamik. Även loftet följer samma färgskala som övriga utrymmen. 

”Samarbetet har varit fantastiskt rätt igenom. Våra hyresgäster är också mycket nöjda med resultatet och vi har haft ett grymt samarbete mellan våra hantverkare och inredare”, avslutar Anette Tidlund på Allmags Förvaltning.

LISABO soffbord 70×70 cm 1036:- exklusive moms.
LISABO soffbord 118×50 1036:- exklusive.
BACKSÄLEN 3-sitssoffa 3596:- exklusive moms.

Behöver du hjälp med inredning till ditt företag?

IKEA är experter på heminredning men möblerna kan även användas och köpas av företag. Vissa av våra produkter är särskilt utvecklade och testade för offentlig miljö och stora delar av våra kontorsmöbler är testade och utvecklade särskilt för långa dagar på kontoret. För att du ska bli nöjd och känna att du valt rätt produkter för rätt ändamål finns våra företagssäljare alltid till din hjälp för att välja den bästa lösningen för din verksamhet.

Till kontakt och mötesbokning
IKEA för företag
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

Senaste nytt