Läge att pimpa bostadsrättsföreningens uteplats? Här är fem goda råd.

annons
annons

Det är sajten Brf-nytt som står bakom tipsen om hur ni i bostadsrättsföreningen enkelt kan lyfta er uteplats, till och med så att den kan användas året runt och inte bara sommartid.

Skaffa utebelysning, kanske ljuslyktor som med fördel hängs i tak eller på staket och gärna med omgivande växter, är första tipset.

Ordna en liten sprakande brasa, det går enkelt att fixa i dag med eldkorgar, facklor, eldstäder och eldfat, tipsar Brf-Nytt som nummer två i ordningen.

Tredje tipset går ut på att se till så att sittplatserna är mysiga och bekväma, toppa det hela med sköna filtar och kuddar.

Skaffa gasolvärme så att inte någon behöver frysa när solen gått ner och kvällen kommer med svalkande vindar, understundom till och med kyliga vindpustar. Fördelen med gasolvärmare är att de kan användas även vid strömavbrott.

ANNONS
ANNONS

Köp en grill där du får valuta för pengarna. ”Med en gasolgrill är grillningen extra smidig eftersom du inte behöver mecka med grillkol. Det är bara att slå på gasolgrillen så är den varm på bara några minuter, vilket är extra skönt under kallare väder”, är rekommendationen i artikeln.

Läs även: Så inreder du köket med begränsad budget [DagensPS.se] »