Här har vi samlat produkter från några av världens ledande designers och formgivare när det kommer till genuint hantverk, enastående kvalitet och sofistikerad design.

ANNONS

Oscar & Clothilde är stolta över att representera kvalitativa märken så som Chelsea Textiles, Jonathan Adler, Porta Romana, Vaughan, Rory Dobner med flera. Kolla in vårt sortiment här.

Att komplettera vårt eget sortiment med utvalda produkter från framstående leverantörer inom inredningsvärlden tillåter oss att erbjuda våra kunder ett mer varierat urval, och en möjlighet att ta del av produkter från några av världens främsta formgivare. I sortimentet hittar du dels klassiska designfavoriter men även exklusiva nyheter som vi valt att ta in. Vackra inredningsdetaljer för minnesvärda miljöer och hem, att älska och uppskatta i många generationer.

Vårt hjärta
Mitt i Stockholm hittar du vår vackra butik på Birger Jarlsgatan 27. Med utsikt över Kungliga Biblioteket i Humlegården och en utsträckt arm från Stureplan där det är nära till allt. Här är det lätt att ha vägarna förbi och möta dina vänner som i ditt eget vardagsrum fast på stan. Kom in till oss och upplev våra två våningar och låt er bli inspirerade. Här kan du ta del av spännande möbler och unika föremål som Oscar & Clothilde har har hittat på sina resor runt om i världen. En spännande blandning av gammalt och nytt. Välkommen till vår värld!

Företagskund
Vill du bli företagskund hos Oscar & Clothilde välkomnar vi er att ta kontakt med [email protected]

ANNONS
ANNONS

Inredare
Som inredare eller arkitekt finns möjlighet att teckna avtal med Oscar & Clothilde. Ta kontakt med [email protected] för mer information.