Greta Thunberg är som bekant inget fan av Donald Trump – och när hon fick syn på honom efter sitt tal till FN talade hennes ansiktsuttryck sitt tydliga språk.

ANNONS

Den korta videon på Greta Thunbergs reaktion när Donald Trump äntrar rummet har redan spridits över världen. Här är videon i sin helhet, via The Guardian:

Många har sympatiserat med Thunbergs reaktion, bland annat den demokratiske presidentkandidaten Julian Castro, som skriver på Twitter: ”Jag tror att många av oss kan relatera”.

På sociala plattformen Reddit är det många som kommenterat på videon. Flera kallar situationen för ”en scen direkt ur [tv-serien] The Office”, medan andra liknar Trump vid mästerskurken Thanos från Marvel’s Avengers.

Ytterligare en användare skriver att det är lätt att föreställa sig laserstrålar som skjuter ut ur Thunbergs ögon.

Thunberg har tidigare sagt att hon inte har någon önskan att träffa Donald Trump, som i natt tog till Twitter för att till synes håna den unga klimataktivisten.

Med en länk till sajten Wireds video från Greta Thunbergs tal skriver han: ”Hon verkar vara en väldigt glad ung flicka som ser fram emot en ljus och underbar framtid. Så trevligt att se”.

ANNONS
ANNONS