Dagens PS

Överväldigande respons på Dagens PS hjälp till företag

"Responsen har varit överväldigande på Dagens PS erbjudande om att hjälpa svenska företag med gratis annonser på Dagens PS i dessa svåra ekonomiska tider", skriver Dagens PS publisher Mats Hedberg.
PS växer ännu mer och nu integreras tre systersajter på PS framgångsrika nyhetsplattform.
Mats Hedberg
Mats Hedberg
Uppdaterad: 20 mars 2020Publicerad: 20 mars 2020

Responsen har varit överväldigande på Dagens PS erbjudande om att hjälpa svenska företag med gratis annonser på Dagens PS i dessa svåra ekonomiska tider. Många företag har mejlat in till redaktionen och delningarna och responsen på sociala medier har varit stor.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det har varit en stor variation på bolagen som hört av sig. Allt från diamanthandlare till lokala yogastudios. Alla är viktiga! Vi hjälpa så många av dessa som möjligt.

Då tidsfaktorn är avgörande för att begränsa de ekonomiska skadorna för svenska företag och dess anställda sätter vi högsta fart.

Så går gratisannonseringen till

Vi har nu satt upp en lista på i vilken ordning företagen får gratis annonsering och därmed möjlighet att kommunicera med Dagens PS cirka 90.000 prenumeranter. Vid sidan av annonsen kommer vi även att ha kort text som beskriver bolagens erbjudande.

Det är fortfarande inte för sent att ta del av vårt erbjudande om stöd, utan läs länken nedan och kontakta oss sedan på: [email protected]

Nu kör vi – för hjulen får inte stanna!

Mats Hedberg, publisher Dagens PS

Läs även: Så vill Dagens PS hjälpa Sveriges företagare » 

ANNONS

Läs också: Bill Gates tror på snabb comeback för världen »

Läs vidare: Tredje AP-fondens chef: “Panikläget måste lämnas” »

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS