Dagens PS

Vill skapa fler Elon Musk – med hjälp av hans far

Elon Musk
Elon Musks pappa har blivit ombedd att donera spermier i hopp om att generera fler barn som Elon. (Foto: TT)
Edvard Lundkvist
Edvard Lundkvist
Uppdaterad: 24 juli 2022Publicerad: 24 juli 2022

Elon Musks 76-årige far uppger att han blivit tillfrågad om att donera spermier för att skapa fler personer som är som Elon. Det var ett sydamerikansk bolag, vars namn inte avslöjas, som uppsökte fadern Errol Musk, det uppger fadern i en intervju med tidningen The Sun. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

“Det finns ett företag i Colombia som vill att jag ska donera spermier för att befrukta välbärgade colombianska kvinnor. Som de säger, varför gå till riktiga Elon Musk när de kan gå till personen som skapade Elon”, säger Errol Musk i intervjun.

Barn med styvdottern

Errol Musk avslöjade även i intervjun att han har ett barn med sin 35-åriga styvdotter. Pappan till världens rikaste man har tidigare sagt att vårt syfte på jorden är att föröka oss och att han gärna skulle få fler barn.

“Om jag kunde få fler barn så skulle jag, jag ser ingen anledning att avstå”, säger Musk den äldre och adderar att utan honom hade till exempel Elon och hans uppfinningar inte funnits.

Inga pengar för att kopiera Elon Musk

Errol Musk berättar att han inte blivit erbjuden pengar för sina spermier, men en resa med första klass och boende på ett femstjärnigt hotell ingick i uppgörelsen. På tidningens förfrågan så uppger Errol Musk att han troligen kommer att acceptera förslaget.

Enligt Elon är fadern ett geni med hög IQ och var på sin tid den yngsta personen att bli en kvalificerad ingenjör i Sydafrika.

Vill bekämpa underbefolkning

ANNONS

Både Elon Musk och hans far är oroade över att det föds för lite barn och att jorden i framtiden riskerar att bli underbefolkad. Elon Musk har gått så långt som att säga att det är det största hotet mot civilisationen.

Förra året twittrade han att civilisationen kommer att gå under om vi inte får fler barn.

Läs mer: Musk’s dad asked to donate sperm to create more Elons

Läs även: Twitter skyller svaga siffror på Elon Musk

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS