Superstjärnan avslöjar att hon satte sprätt på alla pengar i början av sin karriär.

ANNONS

Valutaklipparen och börsplaceraren Victoria Silvstedt berättar i en öppenhjärtig intervju med sparekonomen Frida Bratt på Nordnet –  tidigare krönikör på Dina Pengar – i Expressen TV:s privatekonomiska magasin Dina Pengar om hur hon tidigare i livet vare sig sparade eller investerade pengarna som hon drog in.

Det var stora summor som hon brände. Hon hade lämnat Sverige och flyttat utomlands.

”Allt jag fick slösade jag bort, jag bjöd alla mina kompisar, min familj, förstaklassbiljetter till Hawaii, jag hyrde en Jaguar i ett år, för jag vet inte vad, 2 000 dollar om dagen kanske. Jag hade ingen koll”, erkänner Victoria Silvstedt i Dina Pengar-intervjun.

I dag har hon ett helt annat tänk och en långsiktig horisont för sina placeringar på finansmarknaden, bland annat i amerikanska hedgefonder och investmentbolag som enligt henne själv ökar i värde sakta men säkert.

Strategin är att 80 procent av portföljen ska vara ganska säker medan resterande 20 procent placeras i aktier med högre risk.

”De är casinopengar. Ibland är det vinst, ibland inte. Men det är en del av det roliga. Det är tajming i allt, man måste vara snabb”, förklarar Silvstedt i intervjun med Frida Bratt i Expressen-TV.

ANNONS
ANNONS

Dagens PS har i flera artiklar berättat om supermodellens lyckade valutaspekulationer och hur hon varje dag följer världens ekonominyheter för att hänga med i vad som händer.

Hon berättar bland annat om hur hon är beroende av snabba klipp. Och här är en artikel om hur också du kan bli rik genom att följa Silvstedt.