Dagens PS

Spotify-vd:n förkrossad – toppchef död i terrorn

Spotify-grundaren Daniel Ek (vänster) sörjer vännen och kollegan Chris Bevingtons död. Den 41-årige britten (höger) var högt uppsatt chef på Spotifys Stockholmskontor och var en av de fyra som omkommit i terrorattacken på Drottninggatan i fredags. (Foto: TT / Montage)
John Uggla
John Uggla
Uppdaterad: 10 apr. 2017Publicerad: 10 apr. 2017

Fredagens attack på Drottninggatan i Stockholm har i skrivande stund kostat fyra människor livet. En av dem är brittiske Chris Bevington, 41, som var bosatt i huvudstaden och en högt uppsatt chef på det svenska succébolaget Spotifys Stockholmskontor, rapporterar bland annat BBC.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Spotifys svenske grundare, Daniel Ek, uttrycker nu sin sorg över ”de fruktansvärda nyheterna”, skriver han i ett inlägg på Facebook. Den svenske miljardären berättar att Chris Bevington, som enligt sajten Breakit har varit chef för företagets globala strategiska partnerskap, har haft stor inverkan på såväl affärerna som för de som haft förmånen att arbeta med honom under hans fem år på Spotify.

”Det finns inga ord för hur saknad han kommer att vara eller hur ledsna vi är över att ha förlorat honom på detta sätt. Medan de fruktansvärda nyheterna sjunker in ligger vårt huvudfokus på att stötta hans familj och hans nära och kära. /…/ Vila i frid, min vän.”

Läs mer om attentatet i Stockholm i vår minutfärska sammanfattning här.

LÄS ÄVEN: Man anhållen – “troligen” lastbilschauffören  >

 

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS