Dagens PS

Hemligheten till hans framgång - alla kan göra det

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds är skådisen som har lärt sig att lyssna är nyckeln till framgång. (Foto: Twitter)
Johan Augustin
Johan Augustin
Uppdaterad: 14 okt. 2022Publicerad: 14 okt. 2022

Ryan Reynolds är en av värdens populäraste skådespelare. Hemligheten är, enligt han själv, förmågan att lyssna på andra människor. Något han tycker alla kan bli mycket bättre på.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Ryan Reynolds har många populära filmer bakom sig och den kanadensiska skådespelaren har seglat upp på Hollywoods A-lista, berättar CNBC.

Lyssnar

Han är även populär utanför vita duken och har byggt upp ett rykte av att vara ödmjuk och lyssna på vad människor i sin omgivning har att säga. Istället för att alltid försöka vinna en konflikt så har Ryan Reynolds lärt sig att lösa konflikter genom att känna empati och bekräfta vad den andra personen faktiskt har att säga.

“Vi har en instinkt att vinna, krossa och döda. Men om du kan koppla ur den instinkten en sekund och ersätta den med att försöka lära dig om någon istället, så har det ur ett ledarskapsperspektiv bokstavligen förändrat mitt liv”, sa han under en konferens på torsdagen.

Det går inte att lösa problem med andra personer om man först inte förstår hur den andra personen tänker, menar Reynolds.

Framgångsrik och rik som entreprenör

Den insikten har gjort honom framgångsrik och rik som entreprenör. Förutom skådis så driver 45-åringen ett filmproduktionsbolag och en digital marknadsföringsbyrå och har en uppskattad förmögenhet på över 800 miljoner kronor enligt Forbes.

Att lyssna på vad sina medmänniskor har att säga istället för att skrika på dem verkar vara en trend på uppgående även på andra håll enligt arbetsplatsexperter.

ANNONS

Att backstabba och “smaka på blodet från sin fiende” kan kännas skönt för stunden skojade Reynolds på eventet – “men det kommer aldrig bli så effektivt som att försöka förstå någon.”

Läs även: Framgångsrikt börspar totalsågar finansbranschen

Läs även: Framgångsrika på börsen kopierar inte kapitalförvaltare

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Johan Augustin
Johan Augustin

Reporter på Dagens PS baserad i Sydney, Australien. Lång erfarenhet av resereportage.

Johan Augustin
Johan Augustin

Reporter på Dagens PS baserad i Sydney, Australien. Lång erfarenhet av resereportage.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS