”Jag är väldigt orädd. Så har det alltid varit”, förklarar Anna Ström i tidningen, som uppger att Gourmetbudet – företaget som hon driver – kör lyxmat hem till dörren till familjer i Malmö.

ANNONS

”Folk frågade bekymrat: ”Men hur ska ni klara er ekonomiskt? Vad lever ni av?”, berättar Anna Ström och förklarar att valet för henne var enkelt.

Hon vill prioritera barnen mer, som hon upplevde blivit eftersatta när hon jobbade som fast anställd – och högt uppsatt – ekonomichef.

Hon redogör i Metro över  fördelarna och nackdelarna med att vara sin egen chef. På plussidan, som redan nämnts, är det befriande att slippa ”anpassa sig efter chefers agendor”, säger hon.

För egen del njuter hon också passionerat av att få jobba med god mat och att barnen i dag är mer harmoniska.

Minus, som hon ser det, är att hon utpekats som ”underlig” från folk som tycker det är märkligt att hon – som varit chef – plötsligt kör ut mat.

Några garantier för att det egna bolaget lyckas finns heller inte – det är alltid en risk, konstaterar hon.

Hon har heller inte råd med dyraste modekläderna längre.

ANNONS
ANNONS

Eller vip-kort till taxin!