Dagens PS

Hitta rätt företagslån behöver inte vara svårt

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 08 mars 2024Publicerad: 01 mars 2024

Ekonomiskt ansträngda tider till trots – förr eller senare behöver i princip alla företag låna pengar för att expandera eller upprätthålla sin verksamhet. Att hitta rätt långivare behöver däremot inte vara särskilt svårt, tvärtom. Med hjälp av Creddo är det klart med bara några knapptryck.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

De senaste tio åren har utbudet av låneförmedlare vuxit lavinartat på den svenska marknaden. Att det finns flera aktörer att välja mellan är givetvis positivt, men samtidigt kan det också kännas övermäktigt att hitta det alternativ som passar just ditt företag allra bäst. Med hjälp av Creddo – en jämförelsesida som fokuserar på lån till företag – blir beslutsfattandet betydligt enklare.

Hos Creddo är det nämligen möjligt att jämföra över 30 olika långivare samtidigt – med bara några få knapptryck. Allt du behöver göra är att ange önskat lånebelopp, avtalstid, företagets organisationsnummer och dina kontaktuppgifter. Därefter skickar Creddo ut en förfrågan till de aktörer som lever upp till dina villkor så att du sedan kan jämföra deras erbjudande i lugn och ro.

Vikten av att välja rätt

Creddos förmedlingssystem ger företagaren en möjlighet att i lugn och ro sondera terrängen och välja det alternativ som erbjuder bäst villkor. Genom åren har Creddo hanterat över 30 000 ansökningar och förmedlat ett totalbelopp som överstiger 600 miljoner kronor.

Att välja rätt långivare är en viktig process, oavsett hur stort belopp lånesumman rör sig om. Med Creddos betrodde långivare kan du enkelt skapa dig en bild av hur stort totalbeloppet för ett eventuellt lån kommer att bli, vilket gör att du kan känna dig trygg i hur din valda avbetalningsplan kommer att se ut.

Specialiserad på småföretagare

Creddos huvudsakliga fokus ligger på småföretagare och genom jämförelsetjänsten kan du jämföra alternativ från 10 000 kronor till 35 miljoner kronor. För större lån går det bra att kontakta Creddos kundservice. Tidigare har jämförelsesajten förmedlat lån på över 100 miljoner kronor. Utöver företagslån kan Creddo hjälpa dig med factoring (fakturaköp), företagskredit och leasing. 

Att använda sig av Creddos tjänst är helt kostnadsfritt utan att medföra några extra kostnader för dig som låntagare. Det är inte heller bindande att skicka in en ansökan, utan det är först om du väljer att gå vidare med en långivare som du blir betalningsskyldig. Värt att veta är att det endast går att använda Creddos jämförelsesystem om du kan legitimera dig med BankID.

ANNONS

Förr eller senare behöver i princip alla företag låna pengar, om det så rör sig om att expandera sin verksamhet, investera i nya maskiner, eller att ta sig igenom en ekonomiskt tuff period. Men innan man väljer långivare är det viktigt att jämföra sina olika alternativ och hitta den aktör som erbjuder bäst villkor. Med Creddo kan du göra allt detta smidigt och enkelt. Helt kostnadsfritt.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
Egen rådgivning för egenföretagare

Egen rådgivning för egenföretagare. För dig som är egenföretagare ser vardagen och arbetslivet lite annorlunda ut jämfört med en anställd. Därför har Unionen Egenföretagare en speciell medlemslinje för egenföretagare.

Kontakta Unionen
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS