Mining & Exploration Invest är en livesänd, kostnadsfri och digital investerarträff som äger rum den 5:e oktober. Här ges du som investerare en unik inblick i några av de hetaste Mining- & Exploration-bolagen på marknaden.

Här presenteras intressanta aktiecase som ger dig en trygg grund till investeringar i de presenterande bolagen. Under investerarträffen ges du även möjlighet att ställa frågor till bolagen.

Läs mer och boka din kostnadsfria plats här

Investera i bolag med stor potential

På Mining & Exploration Invest får du information direkt från representanter för bolagen. Fördjupa dina kunskaper om den stora potentialen i dessa bolag, hör om deras planer för framtiden och få insyn i deras verksamhet.

Som deltagare på investerarträffen får du möjlighet till bättre insikt i intressanta aktiecase. För den som letar efter investeringsmöjligheter är detta ett perfekt tillfälle för att få inspiration och information.

På Mining & Exploration Invest möter du:

Nordig Gold Trade AB är ett helsvenskt privatägt bolag som enbart handlar med fysiskt guld och silver. Här hittar du de mest erfarna ädelmetallhandlarn i Sverige.

Nordic Gold Trade säljer handelsgodkända guldtackor och präglade guldmynt. Med den högsta renhetsgraden för guldtackor på 999,9/1000 är våra produkter kvalificerade som investeringsguld. Det innebär att produkterna är undantagna från moms.

Guldet köper du utifrån dagsaktuell kurs och levereras som en fysisk produkt i form av guldtacka eller guldmynt till dig. En av fördelarna med att köpa fysiskt guld är att du har direkt tillgång till värdet som du kan ge bort, växla in eller ha som försäkring.

Michel Rufli, vd, presenterar Nordic Gold Trade på Mining & Exploration Invest.

Besök bolagets hemsida

Akobo Minerals är ett skandinaviskt baserat guldprospekterings- och boutiquegruvföretag, som för närvarande innehar en prospekteringslicens som omfattar 182 km2 och med en pågående gruvutveckling i Gambela-regionen och Dima Woreda, Etiopien. Företaget har etablerat sig som det ledande guldprospekteringsföretaget i Etiopien genom mer än 12 års verksamhet på marken.

Matt Jackson, COO, presenterar Akobo Minerals på Mining & Exploration Invest.

Besök bolagets hemsida

Nordic Iron Ore AB är ett gruvutvecklingsbolag med målsättningen att återuppta och utveckla järnmalmsproduktionen i Ludvika Gruvor i Blötberget och Håksberg. Bolaget avser även att utöka sina mineraltillgångar och uppgradera dessa till malmreserver, främst genom prospektering och andra undersökningar av det anslutande Väsmanfältet.

Bolaget har alla nödvändiga tillstånd på plats för det inledande projektet i Blötberget och kommer att kunna producera järnmalm med mycket hög kvalitet.

Ronne Hamerslag, vd, presenterar Nordic Iron Ore på Mining & Exploration Invest.

Besök bolagets hemsida

Hur går det till?

Mining & Exploration Invest är en livesänd investerarträff som äger rum den 5:e oktober med start klockan 12:55.

För att delta, tryck på knappen för Anmälan och anmäl dig. När du fyllt i dina uppgifter får du din kostnadsfria biljett i din e-post.

I det mail som du får från oss med biljetten inför investerarträffen kommer det även att finnas instruktioner för hur du hittar och ansluter dig till livesändningen.

Schema

12:55 – Introduktion

13:00 – 13:30 Nordic Gold Trade

13:45 – 14:15 Akobo Minerals

14:30 – 15:00 Nordic Iron Ore

Läs mer och boka din kostnadsfria plats här

ANNONS

Frågor?

Någon fråga om Mining & Exploration Invest? Eller har du någon fråga som du vill att vi lyfter till bolagen som presenterar? Skriv till event@dagensps.se.

Under livesändningen kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor live till bolagen.

Läs mer: Uppåt för gruvbolagen – metallpriserna stiger [Dagens PS]