Emissionen i Fragbite Group inför börsnoteringen på Nasdaq First North övertecknades kraftigt – till hela 788 procent. Det framgår av ett pressmeddelande.

ANNONS

Fragbite Group tillhandahåller såväl Nordens största liga och community för Esport som mobilspel på den globala marknaden. De ska nu listas på Nasdaq First North och gjorde i samband med börsnoteringen en nyemission av 3 750 000 nya aktier till ett värde av cirka 15 miljoner kronor till ett pris på 4 kronor per aktie.

Erbjudandet genererade en efterfrågan på 118 miljoner kronor – och övertecknades alltså till hela 788 procent. Bolagets styrelse har därför beslutat att aktivera en utökningsoption bestående av ytterligare 1 250 000 aktier samt en övertilldelningsoption på 750 000 aktier, vilket gör att erbjudandet inklusive optionerna hamnar på 5 750 000 nya aktier.

De aktieägarna är investerare från Sverige och Norden, enligt pressmeddelandet.

Fragbite Group tillförs därmed 23 miljoner kronor i bruttolikvid, förutsatt att övertilldelningsoptionen utnyttjas till fullo. Transaktionskostnaderna väntas uppgå till 2,7 cirka miljoner kronor.

”Det är fantastiskt att se det stora intresset för att investera i vårt företags tillväxt och vi är mycket tacksamma för förtroendet från både institutionella investerare och allmänheten. Samtidigt får jag blandade känslor eftersom många som ville delta inte kunde få några aktier den här gången”, säger Stefan Tengvall, VD på Fragbite Group i pressmeddelandet.

ANNONS
ANNONS

Handel på Nasdaq First North Growth Market beräknas inledas måndagen den 12 juli 2021.

Läs mer: Investera i Nordens ledande Esportbolag – möt vd (anmälan stängd)