Varför drömma om medelhavet när du kan tillbringa semestern på ”Sveriges Riviera” i Falsterbo? Nu kan du lägga vantarna på ”Villa Strand”, alldeles vid stranden i Falsterbo.

annons
annons

Det drygt 300 kvadratmeter stora huset är påkostat med bland annat ett kök från Lappvattnets snickeri i Norrland, exklusiva vitvaror och toppmodern utrustning.

Den öppna planlösningen på nedre plan kombinerar vardagsrum och kök och är som gjord för stora middagar och umgänge. Här finns också ett sovrum med tillhörande badrum, gäst WC samt bastu. En trappa upp finns ytterligare fyra sovrum, två badrum och ett stort allrum. Från allrummet leder dörrar i glas ut till husets stora terrass med utsikt över havet.

Mäklaren beskriver villan som en ”arkitektonisk dröm”- och visst skulle man må bra här. Bara några badhytter ligger framför stranden och havet. En badhytt ingår dessvärre inte i köpet, men det finns gott om plats för strandprylar i det stora dubbelgaraget som hör till huset.

Men smakar det så kostar det, nämligen 55 miljoner kronor vill säljaren ha.

Strandvilla Falsterbo
Villan består av sju rum och kök med stora ytor för umgänge. (Foto: Residence Fastighetsmäkleri)
Strandvilla Falsterbo
Mäklaren skriver att villan har absolut bästa läget i Falsterbo och smakfull internationell standard. (Foto: Residence Fastighetsmäkleri)
Falsterbo strand
Falsterbo är ett riktigt semesterparadis med långa vita stränder. Villa Strand ligger precis vid stranden. (Foto: Residence Fastighetsmäkleri)

 

Badrum, drömboende
Badrummet är stort med både bastu, dusch och badkar. (Foto: Residence Fastighetsmäkleri)
Bastu, drömboende
Bastun. (Foto: Residence Fastighetsmäkleri)

Besök objektet här

Läs mer:

ANNONS
ANNONS

Bli jaktpatron och bo som Wallenberg [Dagens PS]

Fritidshus i Fjällbacka med egen sjöbod [Dagens PS]

Dags att måla om huset i sommar? Proffsen tipsar [Dagens PS]