Dagens PS

Man inlåst på krogen: passade på att smörja kråset

krogen
En man som av misstag blev inlåst på krogen tidigare i veckan tog det enligt polisen med ro. (Bidl: TT)
Jennie Nysted
Jennie Nysted
Uppdaterad: 23 feb. 2022Publicerad: 23 feb. 2022

Har du någon gång fantiserat om att få ha krogen helt för dig själv? Det fick en restauranggäst uppleva tidigare i veckan, när han av misstag blev inlåst på krogen efter stängning, rapporterar Mitti Södermalm.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Inlåst av misstag

Att bli inlåst behöver inte uteslutande vara negativt. Det framgår av en incident som rapporterades in av Södermalmspolisen i tisdags där en man blev inlåst på en restaurang efter stängning.

Det var natten till tisdag den här veckan som en restauranggäst kontaktade polisen och uppgav att han av misstag blivit inlåst på en krog på Södermalm. Någon större nöd på den ofrivillige fången gick det emellertid inte.

När polisen kort därpå anlände till krogen var han tvärtom vid gott mod och hade försett sig själv med både man och vin, enligt Södermalmspolisen skriver Mitti.

Ingett brott

Hur mannen blev kvar på krogen efter att personalen gått hem förtäljer inte historien, men att det inte föreligger någon brottsrubricering i ärendet står dock klart, skriver Mitti Södermalm.

Detta enligt Södermalmspolisen som menar att inlåsningen troligtvis skett av en slump. Den förtäring som mannen försåg sig med från krogen under tiden som inlåst är därför inget han lär debiteras för, utan snarare att betrakta som plåster på såren.

Läs även: Champagne-kris: dyrare bubbel efter dåliga skördar

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS