Har du alltid drömt om din egen skärgårdsdröm kan det i sommar vara dags att slå till. Spana in denna pärla med magiskt läge mitt i skärgården!

ANNONS

På Västra Delsholmen ligger denna skatt, med optimalt läge mitt i Korsösundet. Fastigheten har två brygganläggningar, bastu på bryggan, ett charmigt huvudhus, två fina gästhus och till och med en lekplats för barnen.

skärgården hus
Rena rama skärgårdsdrömmen. (Foto: Sjönära Fastighetsmäklare)

Skyddat läge 

De två bryggorna har bra djup och även för större båtar fungerar en boj alldeles utmärkt att anlägga med. Bryggorna har dessutom väl fungerande badstegar. På grund av det skyddade läget mot Kanholmsfjärden ligger havet ofta helt blankt här. Bryggdäcket bjuder på gott om plats för hela familjen att äta och umgås. På en av bryggorna finns även en sjöstuga med bastu. 

skärgården brygga
Perfekt däck för soliga dagar. (Foto: Sjönära Fastighetsmäklare)
verkstad
Sjöboden med bastu. (Foto: Sjönära Fastighetsmäklare)

Uppe vid huvudhuset möts man av en storslagen utsikt över sundet. Huvudhuset är om 4 rum och kök. Vardagsrummet har fönster åt två väderstreck och en charmig öppen spis. Här finns plats för en rymlig hörnsoffa och TV. Från vardagsrummet finns även en utgång till altanen.

öppen spis
Charmiga öppna spisen i sovrummet. (Foto: Sjönära Fastighetsmäklare)

Köket är hemtrevligt och funktionellt med en diskho vid fönstret och en matplats som fyller gott om folk. I köket finns även en vedeldad kökskamin som värmer upp väl under de kyligare kvällarna. 

Gott om sovplatser 

Husets största sovrum har också en öppen spis och plats för en dubbelsäng och en arbetsdel med plats för ett mindre kontor. Här har man valt att behålla en ytterligare vedeldad kamin som skänker mycket värme. Huset har dessutom ett duschrum med klinkergolv, duschkabin, och tvättmaskin.

sovrum
Husets största sovrum, med generöst ljusinsläpp. (Foto: Sjönära Fastighetsmäklare)
skärgården matsal
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare

Fastigheten har utöver huvudhuset två gästhus med egna uteplatser och sjöutsikt. Gästhusen rymmer flera gäster och har egna kök och duschrum. Alla husen hänger fint ihop med röda fasader och små stigar som binder samman.

För barnen finns massor att göra – på tomten finns en boulebana och en lekplats med sandlåda och gungor. Det finns även en verkstadsbod.

ANNONS
ANNONS
boulebana
Boulebana och lekplats. (Foto: Sjönära Fastighetsmäklare)

Området

Västra Delsholmen har ett optimalt läge mitt i skärgården med alla de mest kända utflyktsmålen nära till hands. Till exempel ligger Norra Stavsudda nära, med krog och affär. Även Ingmarsö ligger nära, som bland annat har ett riktigt schysst bageri. I Lådna finns en sjömack och en populär handelsbod. Rakt över fjärden finns Möja, med ett större utbud.  

Läs mer: Stockholms skärgård – guide till de vackraste öarna