Dagens PS

Premiär för Classic - en värld av historier och klassiker

Där banker och världens börser misslyckats, har smycken, konst, klassiska bilar och årgångsdrycker sopat mattan med all konkurrens. (Foto: Montage)
Anders Værnéus
Anders Værnéus
Uppdaterad: 24 mars 2023Publicerad: 24 mars 2023

I tuffa tider prövas kapitalet. När börsen sviker och marknaden tvekar, blir investeringar som tidigare varit trygga, kanske dina mest osäkra kort.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vi kommer därför att berätta om den klassiska världen av fasta tillgångar, som under de senaste åren slagit alla världens börser på fingrarna.

Tillsammans med historierna om entreprenörerna som byggde Sverige får du helgens bästa läsning.

I veckan presenterade den internationella fastighetsmäklaren Knight Frank en forskningsrapport om vilka varor och produkter som stigit mest på marknaden under de senaste 10 åren.

Det blev ett veritabelt serve-ess för den klassiska världen. Där banker och världens börser misslyckats, har smycken, konst, klassiska bilar och årgångsdrycker sopat mattan med all konkurrens.

Snabb kapitalförskjutning

Det sker en tydlig förskjutning av kapitalet världen över. Från flyktiga snabba investeringar, till kapitalsäkrare alternativ.

Vi vill därför guida dig i denna fantastiska värld av upplevelser. Där inte bara din plånbok blir nöjd, utan även dina mjuka sinnen får en chans att njuta.

PS Classic

Värdet på klassiska unika bilar har skjutit i hörde till nivåer som aldrig tidigare skådats. (Foto: Marcus Berggren)

ANNONS

Där tidigare dina investeringar handlat om att följa utvecklingen i din digitala värdedepå, kommer vi nu istället berätta historierna om konsten, bilarna, båtarna och fastigheterna och andra vackra fasta tillgångar, som både blir en sinnlig och ekonomisk njutning.

ANNONS

Senaste nytt

Registrera dig nu

Välkommen ombord på PS-Classic och till en värld full av berättelser, proveniens och trendspaningar.

Whisky utklassar börsen

Exklusiv whisky slår börsen på fingrarna rejält. De senaste tio åren (2013–2022) har priset på whisky stigit med 373 procent. (Foto: Pixabay)

Och självklart – tipsa oss gärna om vad du tycker vi ska uppmärksamma. Du når oss på [email protected]

Helt kostnadsfritt

Tjänsten är kostnadsfri och du kan anmäla dig till nyhetsbrevet här om du inte redan får det. Om du mot förmodan inte vill läsa det något mer så kan du avregistrera dig lika lätt.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Anders Værnéus
Anders Værnéus

Journalist, författare och expert på historia inom näringslivet, klassiska båtar och bilar.

Anders Værnéus
Anders Værnéus

Journalist, författare och expert på historia inom näringslivet, klassiska båtar och bilar.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS