Det nya kändisparet Jennifer Lopez och Ben Affleck har varit en rejäl snackis de senaste veckorna. Nyligen spenderade de Lopez födelsedag på en lyxyacht vid namn Valerie. 

ANNONS

Relationen mellan superstjärnan Jennifer Lopez och skådespelaren Ben Affleck har varit mycket omskriven i skvallerpressen. Här om veckan spenderade Lopez sin 52-årsdag på en särskilt glamorös lyxyacht tillsammans med den nya pojkvännen. 

Paret valde ett utomordentligt lyxigt färdmedel för sin semester. De har bland annats setts promenera i Saint-Tropez, shoppa i Monaco och äta middag på romantiska ön Capri.

Tjusiga däcket. (Foto: Yacht Shot)
Vardagsrummet. (Foto: Yacht Shot)

Till salu för 130 miljoner dollar

Superyachten i fråga går vid namnet Valerie och är byggd av Lürssen. Båten är inte aktuell bara på grund av kändisparet, men även för att den nu är till salu för 130 miljoner dollar.

Tidigare har yachten ägts av en miljardär från Ukraina, och innan den säljs kommer den att hyras ut till välbärgade individer genom Dynamiq Sales & Charter. Lopez och Affleck är de första som hyr båten och det sägs ha kostat paret 1,12 miljoner dollar i veckan.

”Valerie bektraktas fortfarande av många som en av de vackraste båtarna som Lürssen någonsin byggt”, säger arkitekten Espen Øino som ritat båten.

Foto: Yacht Shot
Yachten har gott om plats för gäster, precis som en lyxyacht ska ha. (Foto: Yacht Shot)

Spa och skönhetssalong 

Valerie har plats för 17 gäster i nio kabiner. När Lopez och Affleck hyrde båten hade de med sig 27 anställda.

På båten finns en rejält stor pool, jacuzzi, fontäner och helikopterplatta. Inredningen är formell och i Art Deco-stil. Det finns även en spaanläggning, en skönhetssalong och ett gym.

ANNONS
ANNONS
Båten kommer självfallet med eget gym och spa. (Foto: Yacht Shot)
Foto: Yacht Shot

Läs hela artikeln på Robb Report.

Läs mer: Svensk superyacht med spännande historia – Dagens PS