Europas ledande plattform för båtuthyrning, Click & Boat, har precis landat en betydande investering från riskkapitalbolaget Permira och Boats group. 

ANNONS

Click & Boat grundades 2014 och har sina huvudkontor i Frankrike. Idag är det en unik plattform som erbjuder kunder över 40 000 båtar att välja mellan, från över 600 destinationer.

Ledande på den europeiska marknaden

Företagets enkla och effektiva tjänst har genomgått en omfattande global tillväxt under de senaste åren. På väldigt kort tid har Click & Boat blivit ett välkänt och omtyckt varumärke för båtuthyrning världen över med en ledande position på den Europeiska marknaden.

Förra året lanserades Click & Boat i Sverige och har sedan dess tagit svenska båtälskare med storm. Särskilt under de senaste månaderna har den svenska efterfrågan på båthyrning ökat exceptionellt. Toppdestinationerna i Sverige är Stockholm och Göteborg, och på senare tid även Malmö.

Med de nya investeringarna från Boats Group och Permira satsar Click & Boat på att bli den största globala aktören för uthyrning av fritidsbåtar. Pengarna ska gå till att accelerera tillväxten och befästa positionen som global ledare. 

”Ideala övergången till båtlivet”

Idag har företaget en kundbas på 20 miljoner konsumenter, vilket nu kommer att fortsätta öka i ännu snabbare takt.

“Marknaden för båtuthyrning är den ideala övergången till båtlivet och visar sig vara en av de mest framgångsrika vägarna till båtägande”, säger Click & Boats grundare Jérémy Bismuth.

“Vi är glada över att bli partners med Permira och Boats Group då deras kraft och kombinerade kunskap om onlinemarknaden för båtar kommer att vara instrumentell då vi utvecklas vidare och kommer nå ännu fler kunder globalt”, fortsätter han. 

ANNONS
ANNONS

Läs hela artikeln på Realtid.

Läs mer: Saknar du båtplats – då är det här båten för dig