Under H22 City Expo i Helsingborg utforskar Ikea hemmets roll och Tyréns stöttar med sin kompetens inom stadsutveckling. 

ANNONS

I ett samhälle är ett hem inte bara det som finns innanför väggarna utan även en del av gemenskapen i samhället. Ikea utforskar hemmets bredare roll från social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet under H22 City Expo stadsmässa i Helsingborg sommaren 2022 och Tyréns stöttar satsningen.

Besökare H22 City Expo kommer kunna ta del av framtidens hem utifrån olika perspektiv på tre olika platser i Helsingborg. Ikea bjuder in näringslivet, organisationer och medborgarna att bidra till utformningen av det mer hälsosamma och hållbara livet i Helsingborg.

”Ikea har aldrig gjort något liknande tidigare. Tyréns är därför en viktig stöttande expertis som hjälper oss att förverkliga våra idéer, sätta dem i kontext och realitet, och ta fram anpassade lösningar. Att vi dessutom har liknande värderingar vad gäller social hållbarhet och innovation gör oss till en väldigt bra matchning, säger Anna-Carin Alderin projektledare, Ikea.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Tyréns vinner innovationstävling [Dagens PS]