I dagens techbrief kan du läsa om nya iOS 13, renoveringen av Apples ikoniska butik i New York och ett tragiskt dödsfall på Facebooks campus i Kalifornien.

ANNONS

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

I dag släpps nya iOS 13 – här är alla nyheter

The Verge har hårdtestat den nya versionen av det populära operativsystemet. Bland de nya funktionerna märks ett ”dark mode”, en ny fotoapp samt ökat fokus på säkerhet.

Postmates tar in 225 miljoner dollar inför börsnotering

Matleveransappen är nu värd 2,4 miljarder efter den senaste finansieringsrundan. Snart är det dags för börsnotering, skriver TechCrunch.

Apples butik på Femte Avenyn i New York färdigrenoverad

Teknikjättens ikoniska butik, med den karaktäristiska glaskuben precis vid Central Park i New York, har renoverats i över två år. Nu är butiken åter öppen för allmänheten – och utrymmet är större och bättre än någonsin, skriver The Verge.

Nya Nintendo Switch Lite är här – läs The Verge recension

Japanska speljättens satsar hårt på en portabel spelupplevelse med nya Switch Lite, och The Verge har testat den. I dag släpps den nya konsolen över hela världen. I Sverige landar prislappen på 2.600 kronor.

ANNONS
ANNONS

Medarbetare begår självmord på Facebooks campus

Myndigheter har bekräftat att en av Facebooks medarbetare påträffats död på företagets campus i Menlo Park utanför San Francisco i Kalifornien, rapporterar TechCrunch. Dödsorsaken anges som misstänkt självmord.