Hur påverkar den aktuella ekonomiska situationen i världen ditt företag, din pension och ditt sparande? Här är tjänsten som kan ge dig en bättre överblick.

ANNONS

”På så sätt kan man enklare ta medvetna beslut”, säger Magnus Johansson, Affärsspecialist på Skandia.

Påverka nuvarande och framtida ekonomiska situation

Att fatta rätt beslut för sitt företag är inte alltid helt enkelt, oavsett om bolaget är nystartat eller redan är i tillväxtfasen.

Hur kommer besluten du tar nu att påverka företagets utveckling i framtiden? Och hur ska du trygga din pension och ditt sparande på lång sikt?

Där kommer Skandia Ägarstrategi in. Tjänsten ger dig som företagsägare en helhetsbild över både dina privata och företagets möjligheter.

Testa Skandia Ägarstrategi du också

ANNONS
ANNONS

” Med hjälp av Skandia Ägarstrategi och simuleringsverktyget kan vi titta på olika scenarier för att öka företagarens förståelse och som hjälper till att få en helhetsbild av nuvarande och framtida ekonomiska situation. På så sätt blir det enklare att ta medvetna beslut”, säger Magnus Johansson.

Bättre sparande för företag

Verktyget ger företagsägare en bättre överblick av hur skattesystemet fungerar, så att man på ett smart sätt kan fördela lön och utdelning.

Tillsammans med en rådgivare går det även att välja ett bättre och mer anpassat sparande för företaget.

Är du intresserad? Testa Skandia Ägarstrategi du också

” De så kallade 3:12 reglerna är ofta komplexa och påverkas av många beslut på både kort och lång sikt. Förutom att Skandia Ägarstrategi ger kunderna en bra förståelse för sparande och pensionsoptimering så sätter vi även en handlingsplan framåt för att skapa rätt förutsättningar att nå kundens önskade mål”, säger Magnus Johansson.

Passar Skandia Ägarstrategi ditt företag?

Hur vet du om Skandia Ägarstrategi passar dig och ditt företag? Det är enkelt. Tjänsten är nämligen anpassad för ägare och delägare oavsett storlek på företaget.

ANNONS
ANNONS

”Rådgivningen passar alla typer av bolag, allt ifrån ett helt nystartat till de som är i en tillväxtfas, generationsskifte eller för den som planerar att sälja företaget”, säger Magnus Johansson.

Testa Skandia Ägarstrategi du också

Läs mer: Så blir du en magnet för de bästa medarbetarna [Dagens PS] 

Du kanske även är intresserad av: Mer pengar till pensionen med ny regering [Dagens PS]