Dagens PS
Detta är en sponsrad artikel

Obegränsad läsning med nyhetspaket för hela familjen 

expressen
I oroliga tider blir det tydligt att journalistiken är extra viktig.
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 29 maj 2024Publicerad: 29 maj 2024

I det nyhetsspäckade paketet hos Expressen Premium finns något för alla, oavsett om du är intresserad av övergångar inom svensk fotboll eller de hetaste snackisarna från Melodifestivalen. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

“Du kan dessutom dela ditt konto med familjen”, säger Evelina Malteson, kommersiell chef.

Evelina Malteson, kommersiell chef Expressen.

Bidrar till en god sak

I oroliga tider blir det tydligt att journalistiken är extra viktig. Med Expressen Premium får du obegränsad tillgång till all läsning på Expressen så att du kan hålla dig uppdaterad om allt som händer i vår omvärld. Dessutom bidrar du till en god sak. 

“Genom att prenumerera är du med och finansierar allt viktigt jobb som görs av Expressens reportrar, både här i Sverige och ute i världen”, säger Evelina Malteson.  

ANNONS

Senaste nytt

Tillgång till allt från nyheter, sport och nöje

Förutom senaste nytt får du med Expressen Premium både sport, nöje samt massvis av reportage och livsstil från utvalda magasin. 

Amelias experter hjälper dig i kniviga relationsfrågor, Teknikens värld ser till att du har allt du behöver inför ditt nästa bilköp och med Sköna hem kan du inspireras till din kommande renovering. 

ANNONS

“Expressen Premium är en bred och hjälpsam tjänst, här finns verkligen något för alla.”

Dela med familjen

Du som har ett Premiumkonto kan enkelt dela med dig till familjen, bjud in upp till tre personer. Att dela ett konto kostar ingenting extra.

“Vi vill förstås att så många som möjligt ska kunna ta del av vår journalistik. Ett led i det är att erbjuda familjedelning till våra prenumeranter”, säger Evelina Malteson. 

Du som läser Dagens PS har just nu möjlighet att testa Expressen Premium för enbart 9 kr i månaden i 12 månader. Därefter förlängs prenumerationen automatiskt. Du har ingen bindningstid och kan säga upp när du vill.  

Med Expressen Premium får du: 

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Alla artiklar på teknikensvarld.se, mama.nu, skonahem.se, alltomresor.se, levaochbo.se, alltommat.se, halsoliv.se och amelia.se
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
  • Ordinarie pris är endast 89 kr/mån för en prenumeration

Du kanske även är intresserad av :
Detta väljer proffsen vid badrumsrenovering
Pensionsspara: Tips till dig som är egenföretagare 

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS