Letar ditt företag efter den perfekta julklappen till kunder och medarbetare? Ge en julgåva som verkligen gör skillnad för barn som lever i utsatthet. 

Din företagsjulklapp används där Rädda Barnens experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta för barnen. Gåvan ger mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Det går att förändra barns liv – om vi hjälps åt.

Alla företag får kommunikationsmaterial

När ert företag ger en julgåva till Rädda Barnen är ni med och stödjer barns framtid. Ni får också material för att kommunicera hur ni gör skillnad i jul. Alla företag får ett Tackpaket med kommunikationsmaterial på svenska och engelska.

Tackpaketet innehåller:

  • E-postsignaturer
  • Digitalt diplom i form av en PDF att skriva ut
  • Digitalt julkort att skicka till kunder och medarbetare
  • Förslag på inlägg i sociala kanaler
  • Bakgrundsbilder digitala möten


Bli Rädda Barnens vänföretag 

Om ni ger 10.000 kronor eller mer i jul blir ni Rädda Barnens vänföretag under ett års tid. Som vänföretag gör ni en viktig insats för barn i Sverige och över hela världen. Som tack får ni ett kommunikationspaket med diplom, banners i olika storlekar, e-postsignatur, inlägg till era sociala kanaler och ett nyhetsbrev varje kvartal.

Läs mer: Det här gör Rädda Barnen i Sverige under coronakrisen [Dagens PS]

ANNONS
ANNONS

Så skyddar du ditt barn mot grooming [Dagens PS]

Tusentals barn får hjälp världen över under coronakrisen [Dagens PS]

Kort om Rädda Barnen:
Rädda Barnen är en global barnrättsorganisation som funnits sedan 1919 och kämpar för barns rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet och finns i över 120 länder, inklusive Sverige. Rädda Barnen är politiskt och religiöst obundna och har FN:s konvention om barnets rättigheter, Barnkonventionen, som grund i allt sitt arbete.

Företagsgåva
Läs mer hos Rädda Barnen
När du skänker pengar till Rädda Barnen kan du vara trygg. Rädda Barnen strävar alltid efter att hålla nere kostnader och lyckades under 2019 använda hela 89 procent av pengarna till sin verksamhet för barn.