Dagens PS

Byråns kontor fick nytt liv med smarta lösningar

GALANT skåp med skjutdörrar, 160x120 cm 5196:- exklusive moms. LIDKULLEN aktivt sitt- och ståstöd 1596:- exklusive moms.
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 24 okt. 2023Publicerad: 19 okt. 2023

Från planering och plock till montering, installation och styling. Så kan ert företag inreda kontoret – med personlig hjälp oavsett storlek på projekt. 

Mest läst i kategorin

Elin Kraupp, företagsinredare på IKEA, berättar att många företagskunder kommer till IKEA för att inreda eller uppdatera kontorsutrymmen. Oavsett vilken verksamhet företaget bedriver går det alltid att förändra och förbättra befintliga kontorsutrymmen.

Elin Kraupp, företagsinredare på IKEA.

Några som vände sig till IKEA är Berzelii Redovisning. Företaget hade ett behov av att uppdatera kontoret med visionen av en lugn atmosfär, med smart förvaring och bra struktur. 

”Målet var att skapa ett genomgående modernt kontor med bra struktur och en sober atmosfär”, berättar Elin. 

Företagsinredaren berättar att kontoret bör upplevas som en lugn plats att arbeta på, då många av redovisningsbyråns arbetsuppgifter kräver fokus. 

Till kontakt och mötesbokning
BURVIK sidobord ø38 cm 320:- exklusive moms.
LOHALS matta 133×195 cm 640:- exklusive moms. 

Kreativitet och flexibilitet 

Mötesrummet designades för att kunna erbjuda en trivsam och avslappnande atmosfär och för att inspirera till kreativitet. Det var avgörande för Berzelii med flexibilitet och anpassningsbarhet för att kunna möjliggöra mångsidig användning och möta olika behov. 

UDMUND stol 636:- exklusive moms.
SIMRISHAMN ljuskrona, 7-armad 1 036:- exklusive moms.

”Vi valde att använda oss av möbler med ett nätt och smidigt formspråk, och allt i en enhetlig färgpalett så att rummet trots sin möblering upplevs luftigt”, säger Elin.  

För att skapa en känsla av värme och välbefinnande användes genomgående en färgskala med jordnära färgkulörer. Det skapar en sofistikerad och tidlös touch i samtliga rum. 

ÄPPLARYD 2-sitssoffa 7 196:- exklusive moms. 
BORGEBY soffbord ø70 cm 1 036:- exklusive moms. 

Processen ska vara smidig 

”För att göra miljön harmonisk och intressant blandade vi olika material och höll samtidigt ihop färgpaletten med noga utvalda produkter. Det skapade en fin dynamik i rummet som hjälpte till att sätta den rätta atmosfären för alla medarbetare och kunder”, fortsätter Elin. 

IKEA hjälper till med allt från planering till att plocka ihop varorna, leverans, montering och installation, även styling, för att göra processen så smidig som möjligt. Oavsett hur stort eller litet projektet är så erbjuder IKEA alltid personlig hjälp. 

SIMRISHAMN taklampa, 3-armad 796:- exklusive moms.
BITTERGURKA kruka, 32×15 cm 104:- exklusive moms.  
GALANT skåp med skjutdörrar, 160×120 cm 5 196:- exklusive moms. 
LIDKULLEN aktivt sitt- och ståstöd 1 596:- exklusive moms. 

”Det var väldigt smidigt från dag ett. Det gick fort att få leveransen, produkterna har hög kvalitet och det var mycket prisvärt”, säger Denise Neumann på Berzelii Redovisning. 

”IKEA löste hela konceptet med planering, leverans och montering vilket underlättade mycket för oss”, avslutar Denise Neumann.  

Behöver du hjälp med kontorsinredning?

IKEA är experter på heminredning men möblerna kan även användas och köpas av företag. Vissa av våra produkter är särskilt utvecklade och testade för offentlig miljö och stora delar av våra kontorsmöbler är testade och utvecklade särskilt för långa dagar på kontoret. För att du ska bli nöjd och känna att du valt rätt produkter för rätt ändamål finns våra företagssäljare alltid till din hjälp för att välja den bästa lösningen för din verksamhet.

 

Till kontakt och mötesbokning
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS
Egen rådgivning för egenföretagare

Egen rådgivning för egenföretagare. För dig som är egenföretagare ser vardagen och arbetslivet lite annorlunda ut jämfört med en anställd. Därför har Unionen Egenföretagare en speciell medlemslinje för egenföretagare.

Kontakta Unionen

Senaste nytt