Kvinnan dök upp på bilsalongen i Shanghai och protesterade högljutt mot felet på bromsarna på hennes Model 3. Hon fördes bort av vakter.

ANNONS

Kvinnan har tidigare enligt uppgift protesterat mot Tesla. Hon anklagar bolaget för att bromsarna på hennes Tesla Model 3 varit nära att döda fyra av hennes familjemedlemmar i en bilolycka.

”Bromsarna tappade kontrollen”, stod det på kvinnans t-shirt, något som vakterna i bilsalongen försökte dölja när hon fördes bort, berättar bland annat Vi Bilägare.

Tesla gick efteråt ut och bad om ursäkt för kvalitetsproblemen med Model 3, framgår det.

”Vi ber om ursäkt för att inte ha lyckats lösa problemet för bilägaren i tid. Vi ska göra vårt bästa för att ta lärdom av denna upplevelse”.

Tesla hävdar dock att bromsarna och säkerhetssystemet fungerade vid den aktuella olyckan som kvinnan anklagar bolaget för. Man säger sig också ha försökt hitta lösningar för den kvinnliga bilägaren, som påstås ha vägrat att bilen tas in på verkstad.

ANNONS
ANNONS

I Kina säger också en av Teslas chefer att kvinnan kan ha dolda motiv för att skada Tesla, men även den kineisiska staten har krävt att Tesla förbättrar sin kvalitetskontroll, uppger Vi Bilägare.

Läs även: Ny kalldusch för Tesla och Elon Musk [DagensPS.se] »