Dagens PS

Här är alla fossilfria bränslen - välj och vraka

Johanna Grant på Gröna Bilister konstaterar att branschföreträdarna har tekniken
Johanna Grant på Gröna Bilister konstaterar att branschföreträdarna har tekniken
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 17 okt. 2023Publicerad: 16 feb. 2018

VIDEO I SAMARBETE MED ADNEWS. Alternativen är många och infrastrukturen väl utbyggd.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Etanol, biogas, el – i det här klippet får du svar på vilket fossilfritt drivmedel på listan som är bäst för just ditt fordon.

Du får även veta hur infrastrukturen ser ut i Sverige för de olika tekniska lösningarna som bilbranschen tagit fram och som alla syftar till att minska miljöbelastningen.

Kraven har funnits länge på att bilar som bevisligen utgör ett klimathot bör förbjudas helt. Mazda går dock mot strömmen och tänker lansera nästa generations miljöbilar – som går på bensin! Missa inte den här artikeln, som nyligen publicerades på Dagens PS.

Läs mer om miljö- och tjänstebilar nedan:

4 av 6 svenska bilköpare gillar elbilar >

Bilbranschen redo för fossilfritt >

ANNONS
ANNONS
ANNONS
Helt elektriska BMW i5 är äntligen här!
bmw logo

Föreställ dig ljuden, dofterna, känslan. De futuristiska tonerna som välkomnar, ljusdesignen som leker över interiören och ergonomiskt utformade säten som sätter dig på första parkett. Minsta detalj är som gjord för att du ska må bra. Barnslig förväntan möter vuxen elegans i nya, helt elektriska BMW i5. Luta dig tillbaka och njut av den imponerande räckvidden, innovativa tekniken och iögonfallande designen. Välkommen in till din närmaste återförsäljare för en provkörning.

Boka provkörning
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS