Hemmet har i en allt större grad börjat efterlikna ekosystem av applikationer och smart hårdvara. Men det kan vara svårt att veta vilken smart teknik som lämpar sig bäst under granen inför julfirandet.

ANNONS

Med denna sammanställning blir det enklare att navigera uppsjön av smart teknik som passar som julklapp till dina nära och kära.

Bland julklapparna finns allt ifrån smarta högtalare till kameror. De delar dock alla funktioner som gör hemmet händigare och vardagslivet enklare, skriver Techradar.

Sonos One

Sonos One är kanske den bästa smarthögtalaren på marknaden. Förutom en hög ljudkvalité innefattar högtalaren funktionen att kopplas ihop med flera Sonos högtalare i huset. Dessutom är den kompatibel med Alexa, Google Assistant  och Airplay 2.

(Foto: Sonos)

Pris: 1 990 kronor

Ring Video Doorbell 3

Ring Video Doorbell ersätter enkelt din konventionella ringklocka och lägger till en kamera där du kan se vem som står utanför dörren.

Detta fungerar även när du inte är hemma. När någon närmar sig dörren får du en notis på din telefon och när personen ringer på klockan öppnas det upp ett videosamtal för att se vem som vill kommer över på besök.

ANNONS
ANNONS
(Foto: Ring)

Pris: 1 990:-

Philips Hue

Ett av de lättaste sätten att skapa ett smarthem är genom att införskaffa smarta glödlampor. Philips Hues LED-glödlampor kommer i en rad uppsättning av färger, former och storlekar som passar väl in alla tänkbara situationer.

(Foto: Phillips)

Pris: varierar beroende på modell

Nest Learning Thermostat

Det Googleägda bolaget Nest är med rätta den största aktören för smarta termostater. Nest Learning Thermostat lär sig av dina rutiner vilken värmenivå som är att föredra, vilket gör att till slut behöver den inte justeras.

(Foto: Unsplash)

Pris: 2 500:-

August Smart Lock Pro

Ett smartlås kan inte bara öka säkerheten utan det kan också vara händigt. Med Augusts smarta lås kan du också få notifikationer på din mobil om dörren är olåst. Dessutom kan du låsa upp dörren via den tillhörande appen.

ANNONS
ANNONS
(Foto: August)

Pris: 3 900:-

Anker Eufycam 2

Anker Eufycam 2 är förvisso inte den bästa säkerhetskameran på marknaden. Det är dock en av de mest prisvärda och tillförlitliga. I synnerhet då kameran är utrustad med ett 365-dagars batteri samt för att klara alla typer av vind och väder.

(Foto: Eufy)

Pris: 3 690:-

Läs mer: Så bra är Apples nya trådlösa hörlurar