Bettingbolaget Bethard Group har knutit till sig fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic som ambassadör för varumärket, enligt ett pressmeddelande.

ANNONS

Enligt Zlatan har han uppvaktats av många bettingföretag under karriären men blivit triggad först med Bethards närmande.

”Med Bethard var det något som var annorlunda. Det är ett företag med svenska rötter, grundarna är från min hemstad och ledningen är riktiga utmanare som verkligen vill göra saker annorlunda”, säger Zlatan.

Enligt tidigare uppgifter till Breakit får Zlatan mellan 80 och 100 miljoner kronor för samarbetet. Det ska vara i både kontanter och aktier, men det är oklart hur stor ägarandel Zlatan får i Bethard då parterna lagt locket på.

Bethard har i dag licens i Malta och Storbritannien. Målet är dock att växa aggressivt och finnas i de flesta av de viktigaste marknaderna i Europa år 2020. Partnerskapet med Zlatan drar igång med omedelbar verkan och ska pågå i ett antal år.

ANNONS
ANNONS

”Det här markerar startsignalen för oss. Vi har tagit det djärva beslutet att börja bygga nästa generations varumärke inom betting på sport och vi är naturligtvis oerhört glada över att ha Zlatan ombord”, säger Erik Skarp, vd för Bethard.