Sabine Andersdotter, 35, uppmärksammades nyligen i en Dagens PS-artikel där hon berättade om sin långa resa till succé. För 16 år sedan kom hon till Stockholm från vischan med praktiskt taget två tomma händer. I dag driver hon framgångsrika och nischade medierekryteringsföretaget Talent&Partner.

ANNONS

Hur känns det att vara Årets stjärnföretagare i Stockholm?
”Det är så roligt, det är fantastiskt att få en utmärkelse för vårt säregna sätt att jobba, det som gör oss annorlunda än andra.”

Vad betyder priset?
”För mig betyder det jättemycket eftersom jag tvekade om det var rätt sätt att marknadsföra sig, men nu har jag fått bekräftelse på att det lönar sig att sticka ut.

Vad består priset av?
”Vi fick företagspaket med alltifrån ekonomitjänster till andra erbjudanden.”

Vad händer nu då?
”Jag går vidare till en Sverigefinal 30 november.”

Slutligen: vad är ditt tips till andra unga företagare?
”Att identifiera vad som gör företaget unikt och att hela tiden vara konsekvent i marknadsföringen när det gäller tonalitet, till vilka du vänder dig – och se till att våga sticka ut!”

ANNONS
ANNONS

Bakom tävlingen Årets stjärnföretagare i Stockholm står Mittföretag.com och motiveringen till att Sabine Andersdotter utsetts till årets stjärnföretagare i Stockholm lyder:
”En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2016 hyllades de företagare i Stockholm som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.”

LÄS ÄVEN: ”Luspank lantis blev lysande affärskvinna” [Dagens PS] ›