Det har skrivits många spalter om Jeff Bezos usla klädstil. Miljardären har gång på gång visat exempel på klädstilar som sticker ut och här visar Forbes exempel på några.

ANNONS

Som om en gigantisk flygande dildo inte var nog när Jeff Bezos startade sin rymdturism förra sommaren? Den knallblå flygdräkten räckte inte till när Amazon-grundaren tågade in iförd en cowboyhatt och stövlar som en riktig ”space cowboy”, skriver Forbes.

Jeff Bezos usla klädstil

Stilskribenter har skrivit långa spalter om Bezos där The New York Times Jacob Bernstein beskrev ”a Bezos” för alla medelålders män som funderar på ett skaffa en Lamborghini.

Det är den senaste tiden som Bezos hittat en still som får många att höja på ögonbrynen. Så var inte fallet för ett par decennier sedan, när han bar veckade byxor, alltför stora sportjackor, och fortfarande hade lite hår kvar på huvudet – vilket nu har bytts ut mot en helrakning. Denna tidiga stil uppges av Forbes som nördig och samtidigt naturlig.

Tajta kläder ska visa kroppen

Sedan gick det utför. Precis som för Daniel Craigs alltför åtsittande kläder i James Bond – ville Jeff Bezos ha tajta outfits som visar hans vältränade kropp.

I vissa fall visar dock miljardären exempel på bra smak – vid stora events där han bär smoking och kostym, som har väl valda färger och mönster.

Kläderna borde inte sticka ut

Problemet är att Bezos vill att hans affärskläder ska sticka ut, när han enligt kritikerna borde gå motsatt håll. Exempel är enorma slipsknutar och jeans-och-kavaj-kombinationen som har gjort honom ökänd i stilsammanhang.

Bezos är nyligen frånskild, är en av världens rikaste personer i ett bolag som sysselsätter 1,6 miljoner människor.

ANNONS
ANNONS

Då borde klädvalet kanske spela en större roll i vad det faktiskt gör i Jeff Bezos dagliga liv, uppger Forbes.

Läs även: Riva bron? Kanske – om Jeff Bezos betalar [Dagens PS]