Dagens PS

Hemfixarkedjans vd avgår med flaggan i topp

Lotta Lyrå lämnar Clas Ohlson för att bli vd för ett annat bolag i en annan bransch. (Foto: TT)
Lotta Lyrå lämnar Clas Ohlson för att bli vd för ett annat bolag i en annan bransch. (Foto: TT)
Finwire
Finwire
Uppdaterad: 05 juni 2020Publicerad: 05 juni 2020

Hemfixarkedjan Clas Ohlsons vd och koncernchef Lotta Lyrå har meddelat styrelsen att hon beslutat att lämna bolaget. Lotta Lyrå kommer att stanna kvar i nuvarande roll under uppsägningstiden fram till 4 december 2020.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Efter tre år på Clas Ohlson lämnar Lotta Lyrå på egen begäran rollen som bolagets vd och koncernchef för att bli vd på ett annat bolag i en annan bransch. Det framgår av ett pressmeddelande.

“Jag kan inte nog understryka vilken bra tid jag haft på Clas Ohlson. Jag är väldigt stolt över den förändringsresa som vi genomfört och är tacksam över att varje dag få arbeta med så varma och kompetenta medarbetare. Clas Ohlson är ett fantastiskt bolag med stora möjligheter och en spännande resa väntar, men jag har fått ett erbjudande om ett annat uppdrag som jag kände att jag inte kunde tacka nej till”, säger Lotta Lyrå, vd och koncernchef på Clas Ohlson.

“Lotta Lyrå fick ett tydligt uppdrag att lägga i nästa växel för Clas Ohlson. Detaljhandelsmarknaden är i snabb förändring och bolaget har under Lotta Lyrås ledning både utvecklat ett unikt kunderbjudande och en organisation som gör oss väl rustade att möta framtiden”, säger Kenneth Bengtsson, styrelseordförande för Clas Ohlson.

Styrelsen kommer nu att påbörja rekryteringsprocessen efter en ny vd och koncernchef.

Clas Ohlson släppte i veckan resultatrapport för fjärde kvartalet vilket Dagens PS givetvis uppmärksammade.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Finwire
Finwire

Nyheter producerade i samarbete med Finwire

Finwire
Finwire

Nyheter producerade i samarbete med Finwire

ANNONS
Hej egenföretagare! Ekonomisk trygghet även för dig.

Vet du om att du som egenföretagare får värdefull rabatt på försäkringar och avtal som medlem i Unionen? Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS