Dagens PS

Veckans drömboende: Sjövilla med egen strand

sjötomt
Veckans drömboende med A-läge på Vindö. (Bild Fastighetsmäklarna)
Jennie Nysted
Jennie Nysted
Uppdaterad: 22 jan. 2022Publicerad: 22 jan. 2022

På Vindös åtråvärda västsida hittar du en vacker sjövilla med extra allt.  Något annat går inte att säga om den här veckans drömboende med nyuppförd huvudbyggnad i två plan, egen strand och brygga till segelbåten. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Du som närt en dröm om ett sjönära boende kan sluta leta. (Bild: Fastighetsmäklarna)

 

Ett med naturen

För dig som alltid drömt om ett naturnära boende är det här den sjövilla du väntat på. Här bor du med en utsikt över hela Älgöfjärden, från Bullandö i söder ända upp mot Vindö Ström i norr.

Huset är beläget på Tranviksvägen 39 i Djurhamn, cirka en timmes bilfärd från innerstadens brus.

Ett unikt objekt i sitt slag som mäklaren ännu inte lagt ut, men du får första tjing på. Utropspriset är ännu inte fastställt men rör sig enligt mäklaren runt 50 miljoner.

ANNONS

Senaste nytt

Nyuppförd huvudbyggnad

I köpet ingår en nyuppförd huvudbyggnad om två plan, ett rymligt gästhus och en vedeldad bastu nere vid bryggan. Här tar du ett uppfriskande dopp eller en aperitif efter bastun, året om.

ANNONS

Till din sjövilla hör även en välplanerad tomt och ett dubbelgarage med plats för två bilar.

Sist men absolut inte minst din alldeles egna strand och brygga med segelbåtsdjup, perfekt för dig som vill kunna ta emot sjöfolk om sommaren.

Lägg till det ett oslagbart solläge från arla morgon till den vackra solnedgången över Älgöfjärden och tanken svindlar.

sjövilla

Enastående utsikt över hela Älgöfjärden ger morgonkaffet nya dimensioner. (Bild: Fastighetsmäklarna)

 

Byggnaderna på ägorna håller genomgående mycket hög standard. Placeringen på husen inger också en intim känsla med en gärdesgård som ramar in och avgränsar fastigheten.

För dig som vill utveckla byggnaden finns även en möjlighet till att uppföra ytterligare ett hus på bergdelen snett bakom huvudbyggnaden.

Sjövilla

Bastu med oslagbart A-läge direkt vid bryggan. (Bild Fastighetsmäklarna)

ANNONS

 

Privat brygga med segelbåtsdjup för sommarens gäster och dopp. (Bild: Fastighetsmäklarna)

 

Pampigt och ljust

Huvudbyggnaden om 300 kvadrat exklusive en biarea på 80 kvadrat, består av åtta rum och ett kök, varav fyra sovrum. Här är ljuset alltid närvarande och lyfter snickerier, bröstpaneler och ekparkett.

Hemmets hjärta, köket är platsbyggt och öppet, med en flyttbar köksö och generösa arbetsytor med bänkar av marmor. För den seriöse matlagaren bör även dubbla ugnar nämnas. En stor tillgång vardag som fest.

Villa

Gästhuset är ett miniatyrhus i samma stil som huvudbyggnaden med parkettgolv och vackra snickerier. (Bild: Fastighetsmäklarna)

 

ANNONS

Gästhuset utgör en flygel till huvudbyggnaden. Ett charmigt miniatyrhus på 1 ½ plan med fyra rum och kök som på påminner om huvudbyggnaden. Ett fullgott boende för gäster såväl som familjemedlemmar.

villa

Burspråk ut mot havet och det stora, sociala trädäcket utanför. Perfekt för vår, sommar och representation. (Bild: Fastighetsmäklarna)

 

Mingel nära havet

Hemmets sociala knytpunkt, sällskapsrummet bjuder på en murad öppen spis och ett vackert burspråk ut mot havet med flera utgångar till ett stort trädäck utanför. Perfekt för vår, sommar och representation.

Här njuter du av stora middagsbjudningar ackompanjerad av vågskvalp och grönska. De dagar då solen lyser med sin frånvaro finns en murad öppen spis att värma sig vid. En detalj som även borgar för mingel under höst- och vintersäsongen.

Sjövilla

Utropspriset för denna havspärla är ännu inte fastställt. Blir det du som kniper veckans drömboende? (Bild Fastighetsmäklarna)

 

ANNONS

Vill du veta mer om veckans drömboende? Kontakta Fastighetsmäklarna i Stockholm för en privat visning

Läs även: Bildspecial: Häftigaste yachten på marknaden just nu

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS