Dagens PS

Avgjort: Hetaste männen som går i ett par skor

hetaste männen
Alla som ramlat över ett avsnitt av Greys Anatomy vet att det bara finns en doktor "McDreamy". En roll som spelas av Patrick Dempsey. (Foto: Vianney Le Caer/ TT)
Jennie Nysted
Jennie Nysted
Uppdaterad: 11 nov. 2023Publicerad: 11 nov. 2023

Vad gör egentligen en man riktigt attraktiv? Är det blicken, kroppen eller de gråa tinningarnas charm? I detta må meningarna gå isär, men nu är det likväl avgjort. Här är några av de hetaste männen just nu enligt en färsk sammanställning.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Listan kan förstås göras lång när det kommer till stiliga karlar.

Särskilt då smaken som bekant är som baken. Med det sagt är det ändå några män som sticker ut lite extra i kändisdjungeln. Något som People magazine tagit fasta på när de tagit fram listan: “Sexiest Man Alive”.

Osar av testosteron

En årlig sammanställning som osar av testosteron och spänner över såväl bara bringor och Barbie-romantik som Zombies.

Efter att tiotusentals röster avgivits kunde det i veckan som gick avgöras. Här bjuder vi på ett axplock från listan och ger dig fem av de hetaste männen som just nu existerar.

Från bad boy till Barbie. Kanadensaren Ryan Gosling har visat att även coola killar klär i rosa. (Foto: Chris Pizzello/TT)
ANNONS

Senaste nytt

5. Ryan Gosling

Många var de som höjde på ögonbrynen när det under förra året avslöjades att Hollywood-hunken Ryan Gosling, 42, skulle ikläda sig rollen som Ken i filmen om “Barbie”.

ANNONS

Resten är väl, som det brukar sägas, historia. “Barbie” blev en kioskvältare som slog rekord och bjöd på såväl magrutor som chockrosa.

Gosling kan skratta hela vägen till banken.

männen
En röst som smälter hjärtan och en klädstil som tveklöst sticker ut har gjort Harry Styles till en kraft att räkna med i kändisdjungeln. (Foto: Jae C. Hong/TT)

4. Harry Styles

Många är de vars flickrum tapetserats med den brittiske sångaren och stilsättaren Harry Styles, 29. En gång frontfigur i pojkbandet “One Direction” flyger han numera framgångsrikt solo och levererar dängor som “As it was”.

På senare tid har han även dykt upp på filmduken i monsterproduktioner som Christopher Nolan’s krigsfilm “Dunkirk.”

het man
Visst har han “det”, skådespelaren Chris Hemsworth. (Foto: Paul White/TT)

3. Chris Hemsworth

ANNONS

Ingen topplista är komplett utan en superhjälte. Att australiensaren Chris Hemsworth, 40, ryms på listan över heta män är således ett måste.

Med filmer som “Thor” och “The Avengers” har han visat var både skåpet och Tors hammare ska stå. Han har även stått vid Snövits sida i “Snow White and the Huntsman”.

Ögongodis? Jodå.

männen
James Marsden har gjort succé som en löjlig version av sig själv i komediserien “Jury duty”. Han kan även glädjas över att ingå i de sexiga männens skara. (Foto: Evan Agostini/ TT)

2. James Marsden

Humor är attraktivt, vilket den amerikanske skådespelaren James Marsden, 50, återkommande bevisat.

Kanske minns du den tramsige prinsen i “Enchanted”?

Med det sagt har han även florerat flitigt i både actionproduktioner och romantiska draman. Vid sidan av skådespeleriet har han även varit fotomodell.

ANNONS

På senare tid är det dock i serien “Jury duty” som Marsden verkligen bjudit på sig själv.

hetaste männen
Javisst är det den heta skådespelaren Patrick Dempsey som i år tar hem den åtråvärda titeln som hetast av dem alla. (Foto: Vianney Le Caer/ TT)

1. Patrick Dempsey

Hetast av dem alla och “The Sexiest man alive” – är ingen mindre än Patrick Dempsey, 57.

Den amerikanske skådespelaren som slog igenom med den sockersöta, romantiska komedin “Can´t buy me love” 1987, men kanske främst gjort sig ett namn som het neurokirurg i långköraren “Greys anatomy”.

I serien som varade mellan 2005 och 2015 spelade Dempsey rollen som doktor Derek “McDreamy” Shepherd, och det med den äran.

Utöver rollen som drömdoktor har han även rönt framgångar i filmer som “Bridget Jones Baby” och “Enchanted”, och serier som “Devils” och “The Truth About the Harry Quebert Affair”.

Grattis Patrick säger vi.

ANNONS

Karltokig! Ta del av People Magazines lista i sin helhet här!

Relaterad läsning:

“Barbie” briljerar – passerar miljardgränsen

Läs även:

Här är kändisarna som säljer mest sprit

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS