Nu lanseras Bowlus Terra Firma, den ultimata husvagnen för den medvetne nomaden. Kolla in den ultimata husvagns-lyxen och dröm dig bort.

ANNONS

Det är det amerikanska företaget Bowlus som ligger bakom den nya super-lyxiga husvagnen. Terra Firma är handbyggd i Kalifornien i hållbara och innovativa material, och ska tilltala den moderna och medvetna nomaden. Husvagnen levereras direkt till din dörr, om du är beredd att betala 265 000 dollar förstås.

90-årig historia

Företaget Bowlus har under lång tid fokuserat på husvagnar och husbilar i lyxklassen. Grundaren, Harry Bowlus, var flygingenjör och designer och han tränade även världens första segelflyg-piloter. Bowlus var fast besluten att designa en lättviktig trailer för att frakta flygpersonal  till avlägsna landningsplatser, och 1934 designade han den första trailern i nitad aluminium.

Terra Firma
Terra Firma har en retro-design och är byggd i nitad aluminium. Foto: Bowlus

Full fart framåt och drygt 90 år senare har Bowlus nuvarande VD, Geneva Long, flyttat fram företagets position ordentligt. Nya husvagnen Terra Firma har en retro-design med innovativ och toppmodern teknologi.

Lyx med fokus på detaljer

Bowlus samarbetar enbart  med leverantörer som delar deras värderingar kring miljö och hållbarhet. Resultatet är en super-lyxig snygg och hållbar husvagn där du som köpare får vara med att påverka både funktion och design.

Terra Ferma
Takfönster skapar en känsla av att sova under bar himme. Foto: Bowlus

Den flexibla designen gör att Terra Firma passar en rad konsumenter med varierande behov. Ska du campa i öken eller i skogen, eller bara ta dig från plats A till B utan att lämna marken? Inga problem. Eller vad sägs om takfönster och möjlighet att grilla och laga mat utomhus? HEPA filter är installerade för optimal luftrening- så du behöver faktiskt inte ens gå ut. Just det, husbilen har extra laddare till din el-bil om elen tar slut.

Terra Firma
Klart att vovven ska ha snyggt designade mat- och vattenskålar. Foto: Bowlus

Särskilda tillval finns så klart för den som avser att resa med husdjur. Självklart ska vovven ha designade mat- och vattenskålar.

Läs mer om Terra Firma här

ANNONS
ANNONS

Drömslott på hjul [Dagens PS]