Stressas du av din ständigt växande inkorg under semestern? En lösning kan vara att låta en islandshäst sköta din mejl.

ANNONS

En ny kampanj från Islands turistbyrå erbjuder besökare i landet att välja en av tre islandshästar för att skapa ett autosvar i sin mejl som talar om att de inte är på kontoret, det rapporterar Quartz.

Tjänsten kallas OutHourse Your Email och i autosvaret töltar en islandshäst förbi på en stor matta föreställande ett tangentbord och ”skriver” automatiska svarsalternativ med oläsliga bokstavskombinationer som exempelvis þþnjifai=’.,,lmbmbnbbhgycdrgzw/’pfæ.

Tjänsten tillgänglig för alla

Den kostnadsfria tjänsten är skapad för personer som reser till Island, men den är tillgänglig för alla som behöver en paus. Enligt en studie gjord av Linkedin år 2019 checkar 59 procent av alla amerikaner in på jobbet minst en gång per dag när de har semester. När du använder OutHorse Your Email minskar frestelsen att svara på jobbmejl när du är ledig.

Inom vissa branscher är dessutom ett unikt out of office-svar någonting att vara stolt över och med en islandshäst som skriver obegripliga teckenkombinationer kan du imponera på dina kollegor.

Vill du läsa de senaste nyheterna om ekonomi och företag? Så här enkelt får du vår kostnadsfria nyhetstjänst.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Undvik att bli stressad när du är ledig [Dagens PS]L