Drömmer du om ett klassiskt skotskt gods med egen strand, stall och flera tunnland med mark? Då har du hittat rätt. Det här skotska godset är en riktig dröm. Läs mäklarens beskrivning och kolla på bilderna här. 

ANNONS

Camusericht Lodge ligger i ett underbart söderläge med imponerande utsikt mot Loch Rannoch med Glen Lyons avlägsna toppar.

Drömboende - skotskt stengods med egen strand
Det skotska godset har ett helt otroligt läge. (Foto: Knight Frank)

Det traditionella skotska godset har renoverats med hög standard rakt i genom och omfattar fyra stora sällskapsrum, nio sovrum och åtta badrum. Här finns även en personallägenhet på första våningen.

Drömboende - skotskt gods med egen strand
Godset består av flera byggnader med härlig karaktär. (Foto: Knight Frank)

Den intilliggande byggnaden, byggd i samma stil som huvudbyggnaden, rymmer en inomhuspool (18,3 x 11,3 m), spelrum, kök och badrum.

Drömboende, Inomhuspool
Inomhuspool. (Foto: Knight Frank)

Stora trädgårdar omger huset inklusive en helikopterplatta fram och en gräsmatta för krokett. Utbyggnaderna inkluderar garage med kontor, ett stort skjul, stall och förvaring.

Drömboende, Skottland, Strand
Vem vill inte ha ett skotskt gods med egen strand? (Foto: Knight Frank)

Ägorna sträcker sig över totalt 66,76 tunnland och består av en blandning av betesmark och skog. Dessutom finns det en remsa på åtta hektar mark längs strandlinjen som inkluderar 1 495 meter strand vid sjön Loch Rannoch. Här finns möjlighet att ha båt och sjön erbjuder bra fiske.

ANNONS
ANNONS
Drömboende, Gods, Sovrum
Godset är inrett i klassisk skotsk stil. (Foto: Frank Knight)
Drömboende, Översikt, Gods, Skottland
(Foto: Frank Knight)

En bil som passar utmärkt på det skotska godset hittar du här: Historien om världens lyxigaste SUV [Dagens PS]