Caias julkalender levererar inte köparnas förväntningar. De 20 000 kalendrarna för 1 795 kronor styck sålde slut på mindre än en timme, men köparna rasar nu mot innehållet.

ANNONS

Kalendern var enligt företaget den mest efterfrågade produkten, och företaget hade rekordmånga förbokningar. När kunderna fick sina hett efterlängtade varor var det dock hundratals som inte kunde vänta till 1 december utan öppnade alla sina luckor. Besvikelsen många kände uttrycktes i kommentarer på sociala medier.

”Seriöst, ni pissar på alla era lojala kunder”, skriver en person på Instagram.

”Fruktansvärt dåligt med kalendern. Tycker otroligt synd om yngre tjejer som kanske har sparat ihop pengar för att kunna köpa den här och kommer få denna skiten… Värde 3000? Inte en chans”, säger en annan i Caia cosmetics kommentarsfält.

Ingrosso håller inte med

Bianca Ingrosso håller inte med om kritiken av Caias julkalender, och skriver i ett meddelande till Aftonbladet:

”Personligen så älskar jag produkter i resestorlek och efter analyserande av andra julkalendrar så verkar folk älska produkter i resestorlek lika mycket som mig. Tilltalar det inte så är det tråkigt att höra, då tycker vi olika där.

”Med tanke på att man får en necessär värd 400 kronor och produkter som är skräddarsydda som är det dyraste att göra plus att det är begränsad upplaga vilket också är dyrare att göra så är denna julkalender ett otroligt värde för pengarna. Jag gjorde en julkalender med produkter jag själv älskar och använder. Produkter är personliga och alla har rätt till sin åsikt. Självklart är det alltid tråkigare med missnöjda kunder men vi är absolut inte ensamma om att ha resestorlekar i en julkalender”, fortsätter Ingrosso.

Noll bud på Tradera

På försäljningssidan för kalendern stod att innehållet var värt 3 000 kronor, men många menar att de miniatyrer som ingår i kalendern inte kan vara värda så mycket. Ilskan över att en av luckorna enbart innehöll en rabattkupong på 20 procent för Caias produkter var också stor.

”Ni som inte hann köpa ska inte vara besvikna, detta var en stor besvikelse”, säger en köpare.

Och den Traderaauktion som startats där utropspriset för en kalender ligger på 2 500 kronor har än så länge noll bud.

ANNONS
ANNONS

Läs även: Caia säljer julkalendrar för 36 miljoner [Dagens PS]

Läs även: Qliro erkänner lagbrott med lånereklam [Dagens PS]