Välkommen ombord på veckans drömboende, en charmig husbåt med solig takterrass i hemtrevliga Pampas Marina. 

ANNONS

Varför välja mellan hus och båt när man kan ha både och? Nu finns möjligheten att förflytta vardagen till sjöss och njuta av en ombonad och nyrenoverad husbåt om fyra rum och kök med alla bekvämligheter i Pampas Marina.

Husbåt
Varför välja mellan hus och båt? (Bild: Notar)

Lugnt och avslappnat

Här bor du i ett lugnt och avslappnat område tillsammans med ett 40-tal andra husbåtar, på promenadavstånd från innerstadens brus i en renoverad bostadsrätt på 55 välplanerade kvadrat med öppen planlösning, många sociala ytor och vackra, mörka trägolv.

Husbåten som byggdes 1986 består av fyra ljusa rum och kök som tack vare alla fönster bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Så även den välkomnande entrén med vacker utsikt över vattnet.

Husbåt
Härligt ljusinsläpp tack vare fönster i flera väderstreck. (Bild: Notar)

Köket är nyrenoverat och utrustat med alla bekvämligheter och rymmer en matplats för fyra personer med sjöutsikt i två väderstreck.

Hus
Ingen brist på vackra vyer. (Bild: Notar)

Braskamin i vardagsrummet

Vardagsrummet hittar du en halv trappa upp från köket, med samma härliga vy som i övriga rum. Här finns också en braskamin att mysa kring året om. Härifrån når du också en av två mycket trevliga uteplatser.

ANNONS
ANNONS
Husbåt
Luftig sovrum med platsbyggd säng och praktisk förvaring. (Bild: Notar)

Ett riktigt härligt master bedroom får du förstås också, med en platsbyggd säng och smart förvaring inunder. På båten finns också ytterligare ett rymligt sovrum, som idag rymmer en liten biosalong med filmduk och projektor, där det finns plats för en dubbelsäng,

Intill master bedroom finner du ytterligare ett sovrum som idag tjänar som kontor men med fördel kan användas som barnkammare eller gästrum.

Solig och social takterrass

Uppe på taket väntar en härlig takterrass med en stor hörnsoffa och tillhörande utebord. Här skiner solen hela dagen vilket gör det till ett populärt extrarum under sommarhalvåret att njuta av livet från.

Som boende i Pampas Marina får du nära till allt och når både Vasastan och Kungsholmen på närmare 10 minuter. Framförallt är Pampas en plats som bjuder på många sköna promenadstråk och grönområden. Däribland Karlbergs Slott som du hittar på gångavstånd från bostaden.

För dig som känner dig redo för en flytande bostadsrätt av det här slaget ligger utgångspriset enligt mäklaren på 2 500 000 kronor. Ett bra pris för att fånga dagen och få vardagslivet att flyta. Vågskvalpet får du på köpet.

ANNONS
ANNONS

Vill du veta mer om veckans drömboende? Kontakta mäklaren och anmäl ditt intresse här!

Läs även: Historien om Ivar Kreugers mytomspunna Svalan [Dagens PS]

Läs även: Årets elbåtar 2022 – här är listan[Dagens PS]